Zalomcuje to s vami, ak vás nespravodlivo ohodnotia v škole
a pritom si si istý/á, že si bol dobre pripravený/á. Sú situácie a stáva sa, že záleži aj od nálady učitela, profesora a pod. ako sa vyspal, , zlá atmosfera na škole...
závisí to od konkrétnej situácie. ale VŠ ťa do istej miery naučí byť k takýmto veciam apatický, pretože tam je nefér VŠETKO do poslednej bodky. a keby som sa mala zaoberať a rozčuľovať len nad týmto, tak by som skončila na psychiatrii. Pokiaľ prejdeš, všetko je OK.
. . . po skonceni studia, ta bude hodnotit v praci, alebo aj celkovo v zivote zase niekto iny, . . . mozno tie hodnotenia budu otrasne a este horsie . . . hod sa o zem . . . pokial mozes . . . lebo noskor ta o nu mozno hodia a zadupu ta do nej :p
no ano...mame taku profku jendu co proste sa jej daco nepaci a mas za tri a pritom to je na jedna s hviezdickou...ae couz mala zakomplexovana krava co sa vybija na ziakoch
Mne sa práve naopak zdá, že na VŠ je oveľa menej ľudí, ktorí postrádajú elementárnu logiku pri hodnotení, či ktorí majú nejakú vnútornú potrebu žiaka poškodiť, alebo čisto pocitovo ohodnotiť ...
Takže sa mi (napriek kope chýb a situácií, kedy som bol nespokojný) zdá VŠ oveľa spravodlivejšia ako stredná ...
(Určite bude záležať aj na VŠ, ja študujem matfyz a vyrátané príklady je jednoduchšie obejktívne ohodnotiť, ako napríklad tvorivé texty ...)
A k otázke v nadpise - hej, určite dokáže a nie som človek, ktorý to nechá tak ... Aj keď niečo dosiahnuť sa mi podarí len občas ...
mňa dnes nasralo že nikomu neuznala dátum autonomie slovenska 5.-6. október 1938 ako to bolo v škole, že to malo byť 39 ako vravela ona..dovi. dopo.. ale neriešila som v poslednom pol roku 9. ročníka je mi to už jedno
síce by som už na to mohla byť zvyknutá, ale nemôžem si pomôcť.... zakaždým to istým spôsobom so mnou zamáva.... neznášam totiž nespravodlivé hodnotenie, ako známkovo v škole, tak aj v iných životných situáciách.....
@tunidlo . . . skor to bolo myslene tak, ze v skole sa este mozes branit . . . ale v praci je uz skor jednoduchsie v dobrom dobrovolne odist, ako nadriadenemu nieco povedat a odist potom v zlom a samozrejme so zlym hodnotenim resp. referenciami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
...denis
u nás slovo spravodlivosť nepoznajú
vacsinou potom poslem rodicov do skoly, ak je to naozzaj neopravnene.
Pretože keď som dobre pripravená, nemá ma čo prekvapiť a učiteľ sa môže aj na hlavu postaviť, odpoviem mu správne a tým pádom mi nemá ako uškodiť.
ak nie tak skôr si to ani nevšimnem...
Mne sa práve naopak zdá, že na VŠ je oveľa menej ľudí, ktorí postrádajú elementárnu logiku pri hodnotení, či ktorí majú nejakú vnútornú potrebu žiaka poškodiť, alebo čisto pocitovo ohodnotiť ...
Takže sa mi (napriek kope chýb a situácií, kedy som bol nespokojný) zdá VŠ oveľa spravodlivejšia ako stredná ...
(Určite bude záležať aj na VŠ, ja študujem matfyz a vyrátané príklady je jednoduchšie obejktívne ohodnotiť, ako napríklad tvorivé texty ...)
A k otázke v nadpise - hej, určite dokáže a nie som človek, ktorý to nechá tak ... Aj keď niečo dosiahnuť sa mi podarí len občas ...
@matheusko
Aj keby ťa niekto v škole šikanoval, tak by ti to bolo jedno, lebo sa ti to možno stane aj v práci, takže to možno nazvať dobrou prípravou? ... Či?