Nevšimla si si? V tomto fóre si navyše. A nedávaj tu reči o tom kto sa dáva dole. Pretože ty keď si pridala tie fotky, ktoré máš v albume, vtedy si sa dala dole. A týmto končím bezvýznamnú komunikáciu s niečím ako si ty.
@uggla kludne mu sprav nick, minule bol niekde clanok o psoch a mackach, ktory maju viac priatelov na FB ako ich majitelia, ale Emila nikto nemal treba doplnit
Ty ho musíš poznať, slečna. A sova sa neživí tým, čo si mala dať Emilovi. A dokonca si ich mala previazať aj stužkou, pretože si ho pomenovala ako... mloka či čo
flussica 15. septembra 2011 o 17:03
Dokelu ! Tak oprava: S AGAMOU na nose.
flussica 15. septembra 2011 o 17:00
Jej, aká jedinečná webka 0_o.. Čumím. To by som do človeka, čo má v profilovke mloka na nose, nebola povedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Pomlčala by som na tvojom mieste. Pozri sa na svoje fotky kde máme hľadať 5 rozdielov.
Tiež si myslím. Väčšia než hentá biač!
Nevšimla si si? V tomto fóre si navyše. A nedávaj tu reči o tom kto sa dáva dole. Pretože ty keď si pridala tie fotky, ktoré máš v albume, vtedy si sa dala dole. A týmto končím bezvýznamnú komunikáciu s niečím ako si ty.
Tých 6-10 rokov, ak ma vyhovujúce podmienky a nemá stres.
Je to jednoducho Emil. Môj mazel.
Tak tak
@uggla ďakujem za vysvetlenie
Pochybuješ o ňom?
Tak FB by som mu nezaložila. Ani ja ho nepoužívam.
Ale ako tak pozerám, niektorí ľudia sú priam akční z toho. Lepšie než keď píše frfloš s gramatickými chybami
Ja len predpokladám, že to bude nejaký jedinec živočíšneho pôvodu. Možno sova, vzhľadom na webku danej slečny.
Žiadne sťahovanie. Nič nebude. Emílius dostane svoju Emíliusku a bude šťastný. A budú mať malé Emíliusčatá.
Ty ho musíš poznať, slečna. A sova sa neživí tým, čo si mala dať Emilovi. A dokonca si ich mala previazať aj stužkou, pretože si ho pomenovala ako... mloka či čo
flussica 15. septembra 2011 o 17:03
Dokelu ! Tak oprava: S AGAMOU na nose.
flussica 15. septembra 2011 o 17:00
Jej, aká jedinečná webka 0_o.. Čumím. To by som do človeka, čo má v profilovke mloka na nose, nebola povedala
presne tam, kam som chcela