Budeme nosiť funny veci, počúvať hudbu, budeme inteligentný sexi, mať radi srnky a budeme sa venovať living history a to nemyslím zo srandy, to ráčim rbiť ja
a ešte budeme počúvať metal....ale medieval metal ( to nie je nijaký daný štýl len ja neviem jak sa tá hudba volá )
ne vymyslime novy hudobny styl, a celkom nove oblecenie, ktore tu este nebolo..
vem chalani budu nosit take na zadkoch jak mala madona spicatu podprsenku, baby si natiahnu na cicky ponožky a vlasy si vyholime vsetci a nechame si len jeden vlas presne v strede hlavy
budeme chodit holy(max. v tangach), na chrbte musime mat napisane SOM FUNNY!!!, budeme musiet jest len plastelinu, kazdy kto che byt v nasej partii musi urobit skusku: sadnut si na tarantulu, vlasy budeme mat ruzove so zlatym melirom, budeme kazdy vecer zavyjat na hviezdy a kazde rano na rozcvicku musime si dat na hlavy med a chodit okolo ludi a pchat sa im do zadku!!!!
vsimate si že už sa nič neda vymyslieť? Už tu fakt bolo všetko, ludom chyba kreativita.....sama som už davno chcela vymyslieť nový životný štýl....ale proste to nejde...
permaler to nieje good idea lebo nie moc vela ludom sedi zlata farba navrhujem aby sme sa primerane obliekali nejakej vyznamnejsej udalosti v danom obdobi napr. dosla som do skoly s vianocnymi nausnicami(a boli vianoce!!) a seci na mna kukali ze ci mi sibe
jaaaj nebolo by od veci chodit nahii, ale v zime by sme asi zmrzli to je nedomyslene aaa novy zivotny styl by mohol prist s novym druhom hudby, ale kto taky vymysli????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ešte budeme počúvať metal....ale medieval metal ( to nie je nijaký daný štýl len ja neviem jak sa tá hudba volá )
vem chalani budu nosit take na zadkoch jak mala madona spicatu podprsenku, baby si natiahnu na cicky ponožky a vlasy si vyholime vsetci a nechame si len jeden vlas presne v strede hlavy
A pracovat budeme len od P do Š
A novy styl? mm co ja viem, budeme nosit na hlavach slipy?