Ahojte...mam 16 rokov a som zalubena do kamarata z partie... Pozname sa od leta a odvtedy chodime von ale chodia s nami aj dalsi kamarati a kamaratky takze sa von velmi nerozpravame... No ked ideme von tak on sa fuet naschval mota kolo nojej kamosky a flirtuje s nou...kazdy nas dava spolu dokopy akoze zo srandy lenze ja by som tuzila vediet ako to vlastne je... Ibaze on sa vyjadril uz na zaciatku ze nechce vztah ze si iba uziva a ja tiez nechcem... No naposledy na jednej akcii sa stala jedna trapna vec a odvtedy sme sa nevideli... Zosmiesnil ma tam pred vsetkymi a nakecal druhym veci ktore nie su pravda... Odvtedy som sa s nim nebavila a neviem co mam robit ked aj ostatni kamosi z party ma ignoruju...milujem ho on o tom myslim vie no ale ako je to z jeho sttany netusim... Rozhodne to nie je typ slusneho chlapca no mne sa otvoril a ja viem ze je to zlaty a neskutocne vtipny chalan mam pocit akoby sa so mnou choval inak... Lenze v partii je uz pod vplyvom kamosov a tam rad frajeruje ako kazdy chalan...ako s nim opat nadviazat kontakt a dostat sa mu hlbsie pod kozu? Viem ze sa tvari ze mu na nicom nezalezi pochadza z rozvratenej rodiny no milujem ho a chcela by som to s nim skusit a dat mu pocitit ze ho niekto ma skutocne rad...no bojim aa ze ma vysmeje on aj kamosi ...co mam robit? Dakujem za vsetky rady vopred
Som trapne naivne dievcatko a mam sa neho vysrat alebo skusit to s nim? co myslite birdzaci? Mate podobnu skusenost? Ze ste stretli niekoho s kym tvorite dokonalu kombinaciu angel plus devil ?
tak to je fajn kamarat ked o tebe nieco nataral a vdaka tomu ta zvysok ignoruje.otvoril sa dobre,bali inu,ale ty sa pytas co a ako,nerob zo seba hlupu,ja to sice tiez robim ked mam rada,ale pomoz si tym,ze sa zariadis rozumne.
no tak keby mas 13 a toto vypotis, celkom pochopim ale budis... kasli nanho, snaz sa byt co najkrajsia a najnormalnejsia a potom pride sam zrejme az za par rokov ked nebudes mat uz zaujem ty, ale pride... a inak @4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov