Ležím a v predstavách som s Tebou.V mojej hlave tíšiš bubnujúcich trpazlíkov.Cez padajúce slzy mi zhmotnená stekáš po líci a jagavo sa rozplývaš v mojej mysli.
Dievča sa spýtalo chlapca,či si myslí,že je pekná a on povedal nie...Spýtalo sa ho,či by s ňou chcel byť navždy a on povedal nie...Potom sa ho spýtala,či by plakal,keby odišla a on povedal nie...Počula dosť...Odchádza preč,slzy padajú dole jej tvárou a chlapec ju chytil za ruku a povedal...........nie si pekná,si nádherná,nechcem byť s tebou navždy,ja potrebujem byť s tebou navždy a neplakal by som keby si odišla,zomrel by som
je tichy vecer vsetko sa chysta spat len ja zo slzamy v ociach budem na tvoju lasku spominat vedel si ze ta lubim vedel si ze sa trapim no pochopit si ma nechcel viem boli sme spolu malo tie chvile inej patrili no nechcem ty branit estu zitia ver drahy moj mozno si lubit chcel mozno si nemohol este raz bude tichy vecer vsetko sa bude chystat spat len ja zo slzamy v ociach budem na tvoju lasku spominat
Bez slov sa láska da prežívať, pohlady význam dostanú.Zostaň tu chvílu so mnou, chcem hladiť tvoje ramená. Vášnivo ma prosím objím, túžim byť v tvojom náručí schúlená....
Môj život má význam len s tebou, tak sa už toľko mojej lásky neboj. Ak by som ťa raz, anjelik mala stratiť, to by som ťa radšej späť do neba chcela vrátiť!....
Chcem byt mesiac ked sa na nebo pozries aby si vedela ze som tu stale pre Teba!Chcem bytvzduch co dychas aby si vedela, ze milujem kazducky kusok tvojho tela!Chcem vnimat busenie tvojho srdca ci bucha ako moje ked si vedla!Chcem byt ten najkrajsi sen aby som videl ze si stastna ty moja laska milujem ta
Ked som mala pol roka vyrastol mi prvy zub,ked som mala rok tak som prvy krat povedala slovo MAMA-ale to si nepamatam!Ale to ked som prvy krat videla teba si budem pamatat navzdy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nema pred životom žiadneho boja.
Mojko,Chrustik,tak ta volam,
s Tebou vsetko hravo zdolam.
Usmev Tvoj vylepsi mi den,
stava sa z neho krasny sen.
V objati,navzdy chcem Ta mat,
celym srdcom milovat.
Moja duša,telo patri Ti tiež,
ako velmi Ta lubim,to uz isto vies...
no ked ma pobozkas,starost sa vytraca.
Milujem Tvoje bozky,dotyky tiez,
ako to mam rad,uz dobre vies.
Lubim ta mojko
trosku smiesne,no plne vašne.
Skus ma celym srdcom milovat,
kusok seba mi venovat.
Budem ta chranit,viac ako seba,
nie je nic dolezitejsieho od Teba!!!
Bozkaj ma mojko vašnivo,
milujem to,ved vies ako...
Autor: mony282
Objat ta a pusu ti dat ? Láska moja mam ťa rád.
je krásne, keď vieš sľúbiť,
je krajšie, keď ľúbia teba,
je krajšie, ak ti niekto
sľúbi kúsok neba.
Ráno neraňajkujem myslím na teba,
na obed neobedujem myslím na teba,
večer nevečeriam ale myslím na teba.
V noci nespím,lebo som hladný
Odišiel mi pred nosom vlak s tebou láska moja
Neviem žiť bez teba , lebo ty si láska moja a REFREN
V bufete si traja chlapi ticho pijú kávu,
aj ja chcem piť s nimi no nemám ani na kávu a REFREN