cestovanie, stopovanie, čítanie, dobrovoľníctvo, galerijní provoz, umenie, kaviarenská kultúra, hudba (pasívne i aktívne), jammovanie, písanie, rozprávanie sa, víno, literatura
Budem rebelka a pridám koment aj napriek tomu, že je to pre 20+
Rada sa učím, čítam, počúvam hudbu, hrám na x hudobných nástrojov, spievaj, maľujem, chodím vonka, závislačím na sociálnych sieťach a momentálne sa drvím na maturity
@yoss óo, vďaka No, trošičku.. Ak by si chcel nejaký obraz na stenu, stačí sa ozvať. Ale nie, srandu si robím, nekreslím zase až tak nádherne, ale moju izbu zdobia moje obrazy
To je rôzne podľa toho koľko mám času..A každú chvílku ma nadchne niečo iné,nové Ale hlavne asi cestovanie,turistika,kone,knihy,hudba,festivaly, a príležitostné štrikovanie
ťažko povedať, prišla som na to, že istou formou ma aj moja práca baví a naplňa, a otvára oči v istých veciach, potom je to hudba a rozširovanie žánrov, čítanie kníh, pozeranie prednášok (och, keby tak do školy povinné ), varenie, ak môžem experimentovať čiže si to aj sama jem ... príroda alebo všeobecne ak môžem byť niekde vonku, aj keď len na námestí sedieť a užívať si harmóniu a slobodu
zboznujem citanie .. knihy su asi najvacsia zaluba potom cestovanie (skor poznavanie ako polihovanie na plazach) .. a varenie, spolocenske hry (aktualne drvime civilizaciu , rada malujem , mam na svoje patlanie doma kutik, pisanie poviedok do zasuvky .. a moj manzel je najvacsia radost a zaluba
akoze v mojom pripade nie? preco by mal clovek po dvacine zmenit svoje zaluby? ked ma nieco bavilo predtym, bude ma bavit aj potom... nehovorim, ze som si nerozsirila trosku svoj okruh zalub, ale mi to pripada, ako keby si si myslel, ze vsetci mladi maju v zalube len chodit po krcmach a potom zazracne sa zacnu venovat umeniu a nejakym vyssim veciam... a ked uz sme pritom, aj tanec ci hudba je umenie... vnimala som to tak ako decko a vnimam to tak aj teraz...
škola,spev,snb,neskor možno aj korčule, fitness, plávanie,príroda,zvieratá,jedlo,ked je čas tak knihy, rozne nekomerčné filmy,milujem hudbu...
chcela by som vyskúšať motocross,rozne zoskoky padákmi,letieť v menšom lietadle.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a čo zas s načatým dňom a hlavne keď je škaredo....
ináč najradšej auto, cestovanie, návšteva kúpeľov, fitka, pamiatok, veľmi rád nakupujem a míňam peniaze......
poprípade celodenné zombie ležanie
asi ťažko, tu na birdzi keď stanovíš takúto podmienku tak obvykle len vyprovokuješ ľudí čo ju nespĺňajú aby o to viac reagovali.
a k otázke, čo ma napĺňa.
momentálne nič.
spýtaj sa za mesiac, aj ja som zvedavý čo vtedy odpoviem.
Rada sa učím, čítam, počúvam hudbu, hrám na x hudobných nástrojov, spievaj, maľujem, chodím vonka, závislačím na sociálnych sieťach a momentálne sa drvím na maturity
Cvičenie, behanie, tanec na party
Prekonávanie samého seba.
Spoznávanie nových ľudí a skúšanie nových vecí
v lete chcem k tomu pridat aj sportovanie
žiaden skurvený futbal, čo som nejaký pes, že budem za loptou behať? vám jebe?
chcela by som vyskúšať motocross,rozne zoskoky padákmi,letieť v menšom lietadle.....