Dviham cinky, kracam lesom, kracam lesom so psom, pijem kavu a rozpravam sa, pijem vino a rozpravam sa, jem a aj pri tom sa rozpravam. Asi iba v divadle a v kine som ticho. Mam dost nudny zivot, ale je krajsi ako kedykolvek predtym a tesim sa na to, aky bude dalej
ucim sa, cvicim, pijem vino, prechadzkujem, som s kamosmi a najnovsie ma bavi sa honcovat na hrazde na hanbu pred ludmi, lebo som si povedala ze raz sa mi podari pullup
Venčím potkany
Občas zabíjam Simsov a fiktívne postavy
Občas sa vyskytnem na tyči, občas v lese a niekedy na tyči v lese
Inokedy sa tvárim, že viem tancovať
Niekedy zas na seba nacápem umelú krv
A keď všetko zlyhá, ešte vždy môžem deprimovane lúštiť maľované krížovky, Solitaire alebo liezť na nervy okoliu
sem tam nieco precitam, bud technicke veci alebo klasicka literatura, ked mam naladu tak serial alebo robim na nejakom webe..
nejaky ten cas vonku vyhradim neunavnej border kolii, fotenie, bike alebo niekam prejst a viac casu by som chcel na skate kedze budem mat 10 minut od prace v za coskoro novy skatepark
Niekedy rozmyslam ked zbehnem k sidlisku v za, ktore ma skoro 10k obyvatelov, chill spoty par minut odtial, ze kde je vacsine ludi aj ked je fajn pocasie..mrtvo docela az na par ludi, ktory vencia psov
učím sa biológiu, chémiu, programovať a angličtinu rada pozerám dokumenty v angličtine... no a chodím plávať a do fitka a občas behať, keď je pekne... rada varím (je to voľný čas?) aaa tak občasnejšie sa potom učím aj španielčinu a leziem na stene
Záhrada, hubárčenie, minerály, entomológia, fotografovanie, turistika, bicykel, akvaristika a mnohé ďalšie ale vôbec nemám na veľa vecí čas, ale ak sa nájde
cvicim, pozeram serialy/dokumenty/youtuberov, ucim sa korejcinu, pocitam dni, kym sa vrati Seunghyun, peciem, pocuvam hudbu, spievam si a pisem si s kamoskou o tom, aka je Korea hrozna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
dokelu, ja som tusim zostarol na riadneho nudasa
ale zase citam cool veci a pocitam cool veci a ucim sa cool veci
A tiež aj moju gitarku
Občas zabíjam Simsov a fiktívne postavy
Občas sa vyskytnem na tyči, občas v lese a niekedy na tyči v lese
Inokedy sa tvárim, že viem tancovať
Niekedy zas na seba nacápem umelú krv
A keď všetko zlyhá, ešte vždy môžem deprimovane lúštiť maľované krížovky, Solitaire alebo liezť na nervy okoliu
nejaky ten cas vonku vyhradim neunavnej border kolii, fotenie, bike alebo niekam prejst a viac casu by som chcel na skate kedze budem mat 10 minut od prace v za coskoro novy skatepark
Niekedy rozmyslam ked zbehnem k sidlisku v za, ktore ma skoro 10k obyvatelov, chill spoty par minut odtial, ze kde je vacsine ludi aj ked je fajn pocasie..mrtvo docela az na par ludi, ktory vencia psov