ja nikam nechodiim,ale rozmyslam nad brusnymi tancami ..som chcela aj spolocenske skusit,ale to je dost drahee..kamoska chodi na hip-hop,no to by mna zas asi nebavilo.. tak jaa uz neviim..
inak, so sportami je v tvojom veku uz neskoro zacinat, tak skus posilku, kruzky v skole, kde sa to nehrava profesionalne, a s hudbou mozes zacat kedykolvek
moja najvacsia zaluba je marnit moj drahocenny cas a to ma nevychadza najdrahsie . kedy som chodil na modelarsky to fakt nezabralo vela casu. Kedysi moja zaluba bolo rybarcenie, ale teraz je to velmy drahe skoda, fakt taky cas tam stravit, a to ticho klud (nadhera).
chodila som 11 rokov na klavir,chvilu na vytvarku,sportovy kruzok volejbal..vzdy ma kruzky bavili..a teraz chodim na spev a brusne a aj spolocenske tance a nestazujem sa
ja som asi preed rokom rozmyslala parasutizmus alebo paragliding velmi zaujimave to je a strasne ma to laka to su tie narocnejsie myslim ale tak da sa tomu venovat len ak je dobre pocasie a v zime absolutne nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja nikam nechodiim,ale rozmyslam nad brusnymi tancami ..som chcela aj spolocenske skusit,ale to je dost drahee..kamoska chodi na hip-hop,no to by mna zas asi nebavilo.. tak jaa uz neviim..
inak, so sportami je v tvojom veku uz neskoro zacinat, tak skus posilku, kruzky v skole, kde sa to nehrava profesionalne, a s hudbou mozes zacat kedykolvek