Dovolenku musíš vyčerpať za jeden kalendarny rok ? ... a potom ti nabehne nových 20 dní alebo ako to je ? Či si môžeš narátavať kolko chceš dní napr. do 365 a potom byť cely rok doma ?
Teraz len včera a predvčerom som mal, ale čo to bola aká dovolenka, tak to neviem povedať ...hovorili, že ako poďakovanie za tak dlhý čas v robote, ale čo to jak mysleli v skutočnosti ani Boh nevie, však ešte som len mesiac v robote a som 3 mesiace v skúšobnej dobe, tak by som ani nemal mať dovolenky ešte ...ktovie, musím to prezistiť u ekonómky, ktorá aj platy robí
"neplatena" dovolenka, tento rok nejak otrocim, ked tak pozeram cca 7 dni volna + sviatky aj to kvoli tomu, ze niekedy vypadnem po 7h... ale teraz do dobehnem, do konca roka do 20 dni pridam
@wistingher Väčšinou sa to dá preniesť, ale keď sa ti nahromadí už príliš veľa dní, tak väčšinou od teba zamestnávateľ chce, aby si si aspoň nejaké dni vybral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
24 dni dovolenky + 11 dni nahradneho volna
(a kedze som zivnostnik, vazim si riadne aj tieto pocty)