Myslím, či váš byt je zamknutý i keď ste všetci doma. Či je zamknutý non stop. Proste vybehnete do obchodu zamknete za sebou i keď tam sú ľudia. Prídete domov a zase sa zamknete.
Bývam v dome, ale máme akoby dvojo dverí, jedny sú vstupom na terasu, inak sa nedostanete, je tam plot A dnu sa dostaneš potom zo záhrady síce 3-my dvermi ale jedny sú na akoby guľu, záhradné sú zamknuté vždy a vchodové len na noc alebo keď ostávam sama doma Inak divná otázka
nezamykáme, len keď niekde ideme, ale tak na dverách nemáme kľučku a bránka sa nám tiež nedá otvoriť inak ako kľúčom a k tomu máme dvoch psov a kocúra a to už by bola iná odvaha sa tam natrepať
V bytovke nie, v dome sa občas stane. Ale to je potom tak, že ja som väčšinou vonku a nemám kľúče a keď sa vraciam, síce sú všetci doma, ale je zamknuté (to možno preto, že je zvonku kľučka, nie guľa) a potom tam mrznem a hádžem snehové gule do okna, lebo nechcem zvoniť, nech nebudím deti . Občas mi niekto príde otvoriť ...
hej zamykáme teda ak som ja sama doma alebo s maminou tak veľmi nie,ale ak príde otec tak hneď na dva zámky,v noci dokonca + poplašné zariadenie nuž čo.
Teda... bývame v bytovke a máme guľu. Takže kým je niekto doma, nikdy. Ani cez noc. Dokonca ani keď nik nie je doma ale odbehneme len tak, niekde, ani vtedy nie.
u nás je bežné, že aj v noci sme odomknutí :/ človek aby kontroloval dvere, aj keď nepríde posledný domov. niekedy ani keď poviem, choďte zamknúť, tak nik nejde. sama si musím ísť ale najviac nasralo, keď som zvykla prísť po škole do prázdneho bytu a bol odomknutý, a keď som ráno odchádzala, tak bol plný. ale teraz je to už ok
ja byvam na prizemi bytovky,nemam na dverach gulu z vonku ,ale ked som doma tak cez den nezamykam, večer už zamknem. ak idem vysypat smetie,nezamykam ,ak potrebujem skočit do obchodu tak pre istotu zamknem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a potom naši chodia odomykať, nechápem načo
načo?
Teda... bývame v bytovke a máme guľu. Takže kým je niekto doma, nikdy. Ani cez noc. Dokonca ani keď nik nie je doma ale odbehneme len tak, niekde, ani vtedy nie.