ja som zas počula, že niekto si ľahol na vlak, aby sa zabil.... a... vlak dlho meškal... Chlapec (asi bol mužského pohlavia) premrzol, prestalo ho to baviť a šup ho späť domov... tomu vravím odfajč
@Wewo : keď sa o tom nehovorí a nie jednoducho, tak načo o tom točíš? Drž hubu a hotovo.
Vy kromaňonci, ktorí ste nad tým uvažovali nieste žiadni machri, ste flákači, je to to najdementnejšie "riešenie" problémov. Jediné čo tým dosiahnete bude vznik ďalších starostí zo strany vašich blízkych.
Nie, určite nie, také čosi by som nedokázala urobiť. Chcem niečo v živote dosiahnuť, a aj keď som mala horšie obdobia, samovraždu som nikdy ako riešenie nepovažovala, takisto ani rezanie žíl ako "upokojovací prostriedok". Radšej som sa utiahla, prešla si tým a bolo po všetkom. Teoreticky som nad samovraždou ako takou nepremýšľala, ako vravím, mám sny, ktoré chcem uskutočniť, hoci nikdy nevieš, čo bude zajtra
dávno som mala také veľmi zložité obdobie ( depresia - silná, na liekoch som bola, aj som sa s toho dosť ťažko dostávala ) a vtedy som sa skúsila zabiť...
Dvakrát som to spravila, ale zúfalstvo toho dotyčného kôli komu som to spravila ma vydesilo viac ako moje vlastné utrpenie, tak som tie lieky zo seba dostala a druhýkrát som išla za ocinom, aby mi tie zápästia vyčistil a silno obviazal.
Nebojím sa smrti, ale viac by som to nespravila, žiadny chlap nestojí zato, aby som si kôli nemu vzala život ktorý mi bol darovaný a je len jeden.
Myslím, že nie. Ale tích, ktorí áno v žiadnom prípade neodsudzujem, nikto sa nedokáže vžiť do pocitov toho druhého, čo ho k tomu viedlo. Skrátka a jasne: Nie.
nad samovraždou som ešte neuvažovala nejak tvrdo... ale zaručene viem odpovedať že život by som si vedela vziať len kvoli jednej veci.. akej, to si necham pre seba... ale vlastne ja som potom psychopat kedže ak sa stane to, čo ked sa stane ukončí moj život mojimi rukami DDD dovidenia... jebe mi
keby len zamýšlala...... ja som to aj vyskušala a nebyť jednej ososb,y tak tu teraz nepišem
nikdy by som to viac nespravila, ae vtedy som to považovala za správne a potrebne, našťastie som si uvedomila, že je to to najľahšie riešenie mojich problemov a ja si nikdy nevyberám tu najľahšiu cestu
Nad samovraždou som premýšlala len v tej súvislosti, že som chcela vedieť komu by som vlastne naozaj chýbala, čo by robili kebyže tu odrazu niesom a komu som ľahostajná...
Inak samovraždu u seba úplne vylučujem. Neviem byť ani v takej hlbokej depresií a to môj život má od pokojného ďaleko. Mám sa na to až príliš rada
a odmietam priznať, že nejaký problém už nemá iné riešenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
162 komentov
Vy kromaňonci, ktorí ste nad tým uvažovali nieste žiadni machri, ste flákači, je to to najdementnejšie "riešenie" problémov. Jediné čo tým dosiahnete bude vznik ďalších starostí zo strany vašich blízkych.
Vskutku trestuhodné - U V A Ž O V A Ť!
(Malé bezvýznamné plus za kromaňoncov; najlepšie oslovenie, aké som za posledného pol roka počula.)
a nikdy sa nechcem ani zamýšľať..brr
zabija system
Nebojím sa smrti, ale viac by som to nespravila, žiadny chlap nestojí zato, aby som si kôli nemu vzala život ktorý mi bol darovaný a je len jeden.
Ale nie to som chcel. Chuť na to ma prešli, keď s tým začali ľudia okolo mňa, ktorým na mne záležalo.
nikdy by som to viac nespravila, ae vtedy som to považovala za správne a potrebne, našťastie som si uvedomila, že je to to najľahšie riešenie mojich problemov a ja si nikdy nevyberám tu najľahšiu cestu
Inak samovraždu u seba úplne vylučujem. Neviem byť ani v takej hlbokej depresií a to môj život má od pokojného ďaleko. Mám sa na to až príliš rada
a odmietam priznať, že nejaký problém už nemá iné riešenie.