jj ale furt som nakoniec došla k názoru že sa mi nechce, je kopa iných spôsobov ako zmiznúť zo sveta, som síce lenivec, ale nie až taký aby som si vybrala ten úplne najjednoduchší
Akokoľvek som to mala v živote ťažké, vždy som si stanovila čo i len jeden mizerný bod, ktorý som chcela dosiahnuť. A som to dodnes. Na smrť som nepomyslela a nikdy nepomyslím. Nie po tak blízkej skúsenosti so samovrahom...
A nikdy nie je natoľko zle, aby nemohlo byť ešte horšie ako sa hovorí.
ak by som vedel ze po smrti nieco je.. hocico ale poroste NIECO je.. tak nevaham nad samovrazdou ani teraz ani pol minuty, pojdem zobrat najvacsi noz aky v kuchyni mame a podrezem si tepnu, do 10 minut urcite mi prestane bit srdce a fungovat mozog a som NIEKDE TAM.
ALE!! ja si myslim ze smrt je skratka nic, teda ze po smrti nic nie je, ako velmi tvrdy spanok, ked clovek nevie ze existuje, neuvedomuje si svoju existenciu.. a to sa mi velmi nepozdava, pred touto alterantivou preferujem zit svoj zivot.
@mrxxx aj ked mi hovoril kamarat s iq 135 ze on je presvedceny ze to vedomie, rozmyslanie alebo ako to nazvat nestrati clovek ani po smrti. som mu na to povedal ze prestane bit srdce a cca este asi 7 minut su male impulzy v mozgu ale po siedmych minutach je skratka mozgova aktivita nulova.. ale ani tym som ho nepresvedcil.
nikdy ale keď mám toho veľa tak si sem tam predstavím aké by bolo fajn mať nejaký úraz a pár dní si poležať v nemocnici ale to sú len sprosté myšlienky... samozrejme že radšej byť zdravá a zavalená povinnosťami
hej, ale skôr v zmysle dosiahnutia akéhosi poznania za smrťou (ak tam nejaké je)... keď to poviem hlúpo, tak zo zvedavosti by som sa zabil, keby to bolo na pár minút a vedel by som, že sa vrátim medzi živých
nad smrťou rozmýšlam často že ako by to bolo keby zomriem, kto by prišiel na pohreb a ako dlho by im trvalo zabudnút a tak....ale iba rozmýšlam nikdy by som to nespravila
Radšej vyzabíjam všetkých naokolo,ako seba...aj to je cesta,ako vyriešiť problém, navyše pri tom prídem na iné myšlienky a možno dokonca v tom zabíjaní nájdem aj zmysel života !
Po pohrebe kamaráta, ktorý skočil pod vlak, sme s jedným kamošom šli večer na hrob a hovoríme mu, o čo všetko prichádza zatiaľ, čo tu nie je. Som si istá, že to tam hore ľutuje...
..ale to bolo v blbom období a som rada, že je to za mnou a taktiež, že ak mi môj terajší pohlad na život vydrží až do jeho prirodzeného ukončenia, tak sa to už ani nikdy nezopakuje
ked som bol mlady a jebnuty tak ano rozmyslal som...no teraz som si urobil uz dlhodoby plan ako sa pomali ale isto zabijam (alkohol, cigarety, praca, moja ex) DD
Dvaja z mojich kamarátov spáchali samovraždu (jeden skočil pod vlak, jeden sa obesil)...Videla som, čo to spravilo s ich rodinami, taktiež s nami kamarátmi...Neviem si predstaviť, že by som urobila niečo také svojim najbližším - samovražda mi nepríde ako riešenie problému, skôr ako najjednoduchšia cesta - plus som poondianý optimista, ktorý verí, že na všetko sa dá nájsť riešenie...
@david95 nemyslim si ze hovori pravdu, samozrejme ze aj keby mal 200 tak nemusi mat pravdu. som to len spomenul ako zaujimavost ze aj tak inteligentny clovek veri ze NIECO po smrti je..
s tohoto sa stale tak smejem D preboha samozrejme ze to riesenie je !! a velke zasadne riesenie vsetkych svojich problemov. No je to maximalne sebecke voci vsetkym ludom ktori ta maju radi a taktiez je to maximalne zbabele takto sa na vsetko vykaslat...
studuje dost ludsku psychiku a skratka hovori ze si nevie predstavit ze by mu to vedomie uplne odislo po smrti, proste si to nevie predstavit ze by smrt bola taka ako som ja opisoval, ze proste nic.. nevies o sebe, nevies o nicom proste si nic.. neexistujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A nikdy nie je natoľko zle, aby nemohlo byť ešte horšie ako sa hovorí.
ALE!! ja si myslim ze smrt je skratka nic, teda ze po smrti nic nie je, ako velmi tvrdy spanok, ked clovek nevie ze existuje, neuvedomuje si svoju existenciu.. a to sa mi velmi nepozdava, pred touto alterantivou preferujem zit svoj zivot.
takto som nad tým rozmýšľal
..aj ked len dočasne (ach)
..ale to bolo v blbom období a som rada, že je to za mnou a taktiež, že ak mi môj terajší pohlad na život vydrží až do jeho prirodzeného ukončenia, tak sa to už ani nikdy nezopakuje
nespachala by som inac samovrazdu, nemam na to a nemyslim ze by to bolo riesenie
s tohoto sa stale tak smejem D preboha samozrejme ze to riesenie je !! a velke zasadne riesenie vsetkych svojich problemov. No je to maximalne sebecke voci vsetkym ludom ktori ta maju radi a taktiez je to maximalne zbabele takto sa na vsetko vykaslat...
studuje dost ludsku psychiku a skratka hovori ze si nevie predstavit ze by mu to vedomie uplne odislo po smrti, proste si to nevie predstavit ze by smrt bola taka ako som ja opisoval, ze proste nic.. nevies o sebe, nevies o nicom proste si nic.. neexistujes
@bubo70 ano mas pravdu,dobre si to vypichol
inak súhlas @bubo70
@mrxxx sak ty aj tak pojdes do pekla kde ta budu zidia drbat do riti ty psychopaticky postih