Hlavne pre žienky. Milujem vegeteriánske jedlo, milujem jesť zeleninu či ovocie a ráno zjesť biely jogurt s ovsenými vločkami. Ale milujem dni, keď si môžem dopriať čokoládu či koláče od mamičky. Prečo toto vlastne píšem?
Koment
Vraj sa dnes "nosí", keď ľudia žijú "healthy lifestyle ". Ale však mali by sme občas zastaviť a spýtať sa samých seba, či naozaj žijeme len kvôli nejakému smiešnemu počítaniu si kalórií, alebo žijeme len raz a nežiť v nejakej nutričnej askéze. Túto banálnu vec som si všimla, keď som si šla kúpiť do školy s kamarátkou desiatu do potravín a ona mi zatiaľ spočítala kalórie x potravín. Hlavne ženy, lubte sa také, aké ste...
Všetko je fajn, ale treba mať aj hranice. Aj veľa dobrého je na škodu.
Ja som si všimol tiež pár banálnych vecí.
Napríklad načo mudrovať cudzím ľuďom o jedálničkoch, na základe toho jak sa sám cítiš, keďže každé telo je iné nehovoriac o mysliach.
Alebo, že vačšina vegošov to nerobí kvoli kalóriám.
A tiež že nikdy never ľuďom, ktorý tvrdia ostatným aby sa ľúbili takí akí sú, lebo potom keď sem niekto neobvykle vyzerajúci hodí fotku, tak sú prví čo komentujú výzor.
Lol. Nech si každý je to, čo chce a robí tak, ako jemu vyhovuje. Nevidím na tom nič divne, keď si niekto počíta kalórie, práveže vtedy sa možno cíti lepšie, keď má nad tým kontrolu a stráži si jedálniček.
kazdy musi prist na to, co mu vyhovuje a co nie... mozno parkrat spadne na hubu, ale to sa stava vela ludom to pocitanie kalorii nevydrzi, vsetko je velmi individualne... pokial sa z dlhodobeho hladiska udrziavaju ako tak zdravo a nie je im vsetko jedno tak je to fajn
Ľudia, ja som to nemyslela zle voči tým, čo jedia aj každý deň mc donald, samozrejme, to je každého vec.. Ja som len napísala svoj názor, lebo vidím, že to je problém mnohých žien. Nič v zlom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Všetko je fajn, ale treba mať aj hranice. Aj veľa dobrého je na škodu.
Napríklad načo mudrovať cudzím ľuďom o jedálničkoch, na základe toho jak sa sám cítiš, keďže každé telo je iné nehovoriac o mysliach.
Alebo, že vačšina vegošov to nerobí kvoli kalóriám.
A tiež že nikdy never ľuďom, ktorý tvrdia ostatným aby sa ľúbili takí akí sú, lebo potom keď sem niekto neobvykle vyzerajúci hodí fotku, tak sú prví čo komentujú výzor.
a potom si občas dopriať
žiť 100% správne by bolo nudné
ale dláviť do seba čokoládu 24/7 tiež nie je dobré
80/20 funguje vzdy a vsade. Preto mam mmntalne v kosiku z lidla vsetko zdrave a chipsy k tomu.