Ako je to so zanechaním štúdia na VŠ ? Stačí to napísať podľa nejakého vzoru čo je na nete a zaniesť to na študijné alebo mi na študijnom dajú vypísať nejaké papiere a vybavené
Mal som spolužiakov, čo proste odišli a bodka.. mali v péčku nejaké vybavovanie a ešte aj semester po tom, čo odišli, ich mali v systéme a učitelia sa na nich pýtali V zásade, ak ideš na inú školu, tak ti to môže byť jedno.. a rovnako aj, ak už ideš robiť. Jedine ak chceš ísť na inú fakultu v rámci tej istej školy alebo inú katedru v rámci tej istej fakulty by som to riešil. Pokiaľ ale nechodíš na nejakú školu v Hornej Dolnej, ktorá je ešte ďalších 100 rokov za zvyšnými VŠ u nás, tak tam máte buď AiS2 alebo iný systém, v rámci tohto systému môžeš tiež ukončiť štúdium zopár klikmi a máš vybavené.
@tikalok prechádzam na inú fakultu čiže nick ostáva @Autistik iba na študijnom tej fakulty kam prestupujem mi povedali že mám ukončiť štúdium ku dňu 31.8 a od 1.9 som žiak ich fakulty, len ma zaujimalo či treba nejaký papier o ukončení studia doniesť na študijné alebo mi dajú tam niečo vypísať a ukončím to
@autistik chcel som tam dôjsť nech viem čo ako ale asi si urobím výlet s nejakým vzorom o zanechaní studia nech sa informujem čo ako na stránkach fakulty nič nie je o tom tlačive aj keď iné fakulty to tlačivo majú k dispozícii
jeb na to jednoducho sa rozlúč s ľuďmi, ktorých máš rád, ak tam máš nejakých rád a povedz im, že už neprídeš a maj piči to sa vyrieši samo ja som takto odišiel aj zo školy , keď som študoval v Anglicku ešte proste ma to tam nebavilo a potom mi vyvolávali aj na mobil pár týždňov keď videli, že to nezdvíham, tak to vzdali po čase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@Autistik iba na študijnom tej fakulty kam prestupujem mi povedali že mám ukončiť štúdium ku dňu 31.8 a od 1.9 som žiak ich fakulty, len ma zaujimalo či treba nejaký papier o ukončení studia doniesť na študijné alebo mi dajú tam niečo vypísať a ukončím to