Zanechanie štúdia+prestup na inú školu počas zanechania.
Ahojte.Mám menší problém...takže prijali ma na školu do KE aj do BA a z Prešova mi príde odpoved až po 10 septembri,ale je tu problém,že do KE mám už zápis 4 septembra a škola tu začína už 16 septembra,v BA mám zápis až 17 septembra...moja otázka teda zni
chceš íst asi do toho Prešova. Ja by som to urobil asi tak, že by som sa na Košice vykašlal a počkal bych na Prešov. A záložný plán by som si nechal Bratislavu.
ale ako som už hovoril. Malo by sa dať aj prestúpiť. Ale neni to na 100%
@hugoboss04 - zbytočne by si sa stresovala. Podla mňa sa do Prešova dostaneš a kebyže náhodou nie, tak vždy tu bude Bratislava, do ktorej ešte možeš íst.
Ja som mala zápis v júli a povedali nám, že keby sme chceli ísť aj tak na inú, že im máme napísať. Informuj sa v škole a na zápis radšej choď, nikdy nevieš, či ťa tam vezmú alebo nie. Vyriešiť sa to dá vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Prešov - zápis po 10.9
Košice- zápis 4.9, začiatok školy 16.9
Bratislava- zápis 17.9
chceš íst asi do toho Prešova. Ja by som to urobil asi tak, že by som sa na Košice vykašlal a počkal bych na Prešov. A záložný plán by som si nechal Bratislavu.
ale ako som už hovoril. Malo by sa dať aj prestúpiť. Ale neni to na 100%