Takze z Birdzu? Cisto teoreticky? @eka88 (lebo si s nou este stale chcem pisat siahodlhe listy , @quok (lebo kvoli nej chcem este stale riskovat telefonaty zo zahranicia z pevnej linky - ale psst a chodit na caj ) @sweetcherry (lebo TO JE JASNE 8) ) aaa (uf, koho mam este v priateloch?) no povedzme @bluepanter (leo je to, okrem ineho, jeden z vzacne ohladuplnych birdzakov - takych si treba vazit).
...asi nikoho, lebo by o to za daných okolností (tzn že prežijem ja, on, a tí ďalší traja mnou vybratí) nikto z tých koho by som chcel zachrániť nestál
4 osoby??? háá prvá by bol @etelnair (fakt sa ma nemusíš báť, ale nechcela by som umrieť od nudy )
ďalej by to bol @zajko30 nech konečne viem kto to je, potom @pernik a nakoniec môj milovaný, ktorý mi tu chodí pozerať profil, ale nechce mi prezradiť nick
Ja fakt neviem koho by som zachranila urcite by to bolo viac ludi ako 4 Povedzme ze ked mam 2 zvierata v nicku mozem zachranit dvojnasobok tak asi moju sestru @ninaaaa@tomas@levicok@morsiela@blastikkk@ufon@hangtime11 a aj toho co zalozil toto forum za to ze ma zachranil cize @kevin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
tak si jeb, ale je to len fiktívne, neber to vážne..
majgot, mohla si napísať aspoň, ak máš alter-ego, že zachrániš
@kaylee @kaylee
@kaylee @kaylee
a koho by som zacharnil? sam neviem, nepoznam tu vela ludi mozno tak kaylee :p
sledovať zánik sveta pri orgiách, krása!
Chlapci moji, asi sa normálne začnem na ten grupáč tešiť, jak vás tak sledujem
A nebudem písať, pripadá mi to ako vtieranie. (U mňa, od iných ma to v predošlých témach potešilo.)
ak BY si práve ty prežil...
Už sa teším na našu spoločnú profilovku
Och neboj sa, odtrénujeme to aj na 5 rokov dopredu!!!
@hangtime11
Aj by som niečo povedala, ale radšej budem ticho...
ďalej by to bol @zajko30 nech konečne viem kto to je, potom @pernik a nakoniec môj milovaný, ktorý mi tu chodí pozerať profil, ale nechce mi prezradiť nick
boli by to:
@wale , @velkapohroma , @krvaaa , @fr4nk1 , @chidori
ale celkove je mi blbe vyzdvihovat nejakych ludi nad ostatnych tak ale s tymito komunikujem // som komunikovala asi najviac tak
filip
Samozrejme že si ma hneď napadol, ale brala som to tak, že sa jedná o ľudí, kt. poznám z birdzu
@bonita , @agatha13 , @kevin , @tenpatic , @skippik , @wale , @2norbi2 , @majo , @tenpatic ... pardón.. neviem si pomôsť, neviem to zredukovať
@stenatko - preto tvoja rekacia ?