@4 Ten portál sa dá použiť ako celkom solídny odrazový mostík. Netuším či aj na wiccu, tá ma nezujíma, keď už pre nič nájde aspoň pár ľudí, ktorí jej môžu poradiť ako ďalej.
hehe, chvíľu ma to lákalo (vplyv Harryho Pottera a fantasy všeobecne), aj som mala požičanú knižku, ale brala som to len ako také hranie sa na čarodejníkov vo voľnom čase, reálna viera v to celé mi chýbala Ale bolo to fajn, jedna z tých svetlých stránok mojej puberty Nepríde mi to ako zlá vec, naopak mi je to sympatickejšie ako iné náboženstvá (lebo oni sami sa tuším vidia ako náboženstvo, nie? Už si to nepamätám, ale marí sa mi to... okrem budhizmu, ten mi momentálne imponuje viac Ale asi to je tým, že to nie je tak celkom náboženstvo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A priprav sa na to, že tunajší všeznalovia si z teba kvôli tomuto fóru budú uťahovať. Keď si vygooglujú čo wicca je.
Ja ťa len nasmerujem na portál 13. komnata.
» 13.komnata.eu/magia/...