Nešiel mi cez víkend a skoro ma jeblo Ale tak to som nemala stiahnuté titulky k seriálom, čiže kebyže ich mám, tak si možno ani neuvedomím poriadne, že nemám net.
Ale tak záleží aj od toho kde by som bola, s kým by som tam bola alebo či by to bolo len doma, lebo ak na nejakej dovolenke alebo "výlete", či kurze, tak to by bolo v pohode.
tak vsetko tykajuce sa skoly nam posielaju profaci na mail. tj. podklady na kazde zadanie, a tak. cize ja by som aj vydrzala bez netu aj mesiac. ale to by som asi vyletela zo skoly.
teraz mi takmer mesiac nefungoval internet a zaobisla som sa bez neho uplne dokonale, konecne som pisala knihu a aj citala, teraz uz akosi zase na to nemam cas, ked ide
Nie, nei len, že by som bol odrezaný od informácií, hudby, filmov, seriálov a polky mojich hier. Nemal yb som podľa čoho robiť referáty, pozerať si busy, co sa bdue diat v meste , ake akcie, a mal by som nechutný ucet za telefon.
Mesiac by bola príliš dlhá doba Veď potom by som prišla a mala by som milión mailov, žiadostí na fb, správ atď.. A než by som zistila čo je nové a vrátila do normálu..fúha..radšej nie
Ale kebyže mám na ten mesiac niekam ísť, akože by som nemala ani čas sa na net dostať, tak to možno... Ale ak by som sa mala nudiť a bez netu, tak to nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale viac asi nie, chýbal by mi ten "Styk" s tými ľudmi
Tak musím.
Ale tak záleží aj od toho kde by som bola, s kým by som tam bola alebo či by to bolo len doma, lebo ak na nejakej dovolenke alebo "výlete", či kurze, tak to by bolo v pohode.
vzhľadom na to, že ale nikdy nič nedokončím pred letom, tak môžem snívať.
ale neviem
Ale kebyže mám na ten mesiac niekam ísť, akože by som nemala ani čas sa na net dostať, tak to možno... Ale ak by som sa mala nudiť a bez netu, tak to nie...