už dlhšiu dobu ma trápy zápach z úst a neviem s tým nič robiť prevideľne si čistím zuby no aj tak. Momentálne to riešim tic tacmi ale zacina ma to obtazovat. prosím pomôžte
medzizubná kefka? sa ti v priestoroch zubov ukladá jedlo a potom hnije, z čoho vzníka nepríjemný zápach a pri čistení zubov sa zameraj aj na čistenie jazyka, je tam najviac baktérii. A skús žuvačky
Listerín a ústne spraye su veľmi účinné, ak máš zuby zdravé, príčina je niekde inde....treba zobrať stery na infekčnom, môžeš trpieť nejakou začinajúcou infekciou a tam to určite zistia.......choď k svojmu lekárovi a dá ti doporučenie do nemocnice.........a pozor, vôbec to nebolí ............filip
tak isto to môže mať niečo s pažerákom... malý sval alebo je ochabnutý a nedoviera sa.. to sa už rieši operatívne
je tu ešte jedna možnosť máš istú baktériu v ústnej dutine, ktorá napr. sa vyživuje aj vďaka hlienom čiže ak si často chorý plný nos ... hlieny stekajú do hrdla a ono to vďaka tomu žije je veľa možností .. ujo google ti určite pomôže
@caseer viem ze chces pomoct ale poviem ti moje skuisenosti-zuby si cistim,zuvacky zujem a tiahne mi z ust...pred 4 mesiacmi som bola pri doktorke lebo na lavej mandli sa mi neustale robilo cosi biele...predpisala mi nejake lieky ..zmizlo to aj zapach z ust../mimochodom to je taky zapach ze casto ani jest nemozem lebo ako vydychnem nosom to citim/ ,...znova sa mi to robi, bola som za doktorkou a ta povedala ze to mam na mandli dieru a v nej sa mi usadza jedlo a hnije am,ze iba vybrat mandle...................uvidim ako to dopadne,mandle stale mam ale aj ten zapach.......
takze ktovie pricinou moze byt nejaka chodoba alebo tak
Listerin vodu a zubna nit plus zubne kefky,zuvacky...mozno vsak mas nejaky traviaci problem..vela zalezi aj od toho ako sa stravujes alebo ci nemas nejaky zapal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je tu ešte jedna možnosť máš istú baktériu v ústnej dutine, ktorá napr. sa vyživuje aj vďaka hlienom čiže ak si často chorý plný nos ... hlieny stekajú do hrdla a ono to vďaka tomu žije je veľa možností .. ujo google ti určite pomôže
takze ktovie pricinou moze byt nejaka chodoba alebo tak