Západ, stred a východ, ale ak sa chcete natahovat iba medzi východom a západom, kľudne, ja viem svoje o oboch stranách Ja som zo stredného Slovenska...
Vychod? tak to tazko. Na zapade su jednoznačne nie možno lepší, ale inteligentnejší ludia. Východ je troška pozadu, v niektorych častiach az moc, ale nehovorím ze aj na vychode niesu inteligentny ludia
Západ vs. Východ? To je staré... poďme sa sekať biely vs. čierny, alebo veriaci vs. neveriaci... čo takto škaredý vs. pekný, alebo lepšie muži vs. ženy... hurrraaaa ako dobre sa pohádame.
Momka: nejde o to inteligentny vychodniar nemusi ist do BA, stacia mu Kosice na to aby sa presadil, ved je to po blave druhe najvacsie mesto, ale takto zapad je na tom lepsie ako vychod, proste menej ciernych, poznam nejakych a staci mi, mam na nich svoj nazor, su to zveri, ale nie vsetci, ale vacsina co poznam tak su...!!
Luko24 - myslím si že košice:BA nemôžeš porovnávať - lebo Košice - nesiahajú blave ani o členky - čo sa týka vzdelania, možnosti zamestnania sa, kultúri ... atď...
hmmm...no mne je sympatickejsi vychod..nie len slovensky..vseobecne europsky..mozno vam to pride divne..ale ja mam rad Rusko, Ukrajinu, Bielorusko, atd atd.. vsak to su moje krajiny co tam po zapade..ze vraj vsetko tam je..vela reci..ale prazdnee...
myslim ze vychod zapad aj stred su rovnake vsade su dobry aj zly ludia vsade su vandaly aj slusny obcania vsade su blby aj mudry tak preco sa hadat kto je lepsi slovak radsej bojujme setci spolocne proti napr: madarom,degesom ,zidom a podobne a ne skriepit sa kto je lepsi slovak .JEDNODNOTNE SLOVENSKO A JEDNOTNE SLOVANSKE NARODY !!!!!
inac dalsia ukazka stupidity. najprv napise ze " myslim ze vychod zapad aj stred su rovnake vsade su dobry aj zly ludia vsade su vandaly aj slusny obcania vsade su blby aj mudry tak preco sa hadat kto je lepsi slovak " ale hned pokracuje ze "radsej bojujme setci spolocne proti napr: madarom,degesom ,zidom a podobne " tu su ty "slusny,dobry,mudry" co take pisu. ale ked pochoduju z palestincami po ulici...som zvedavy ked sa ti palestincania odpalia niekde na namesti v dave , ci aj potom budu z nimi pochodovat a pokrikovat ale od cloveka co ma v kazdom druhom stave a komente nacisticke( ano, slovenski vojnovy stat , tolko ospevovani takimito "ludmi" bol nacisticki)sa ani nic ine cakat neda. len nech sa neseru donas cechou, mi sa z takmi "pripadmi" spojovat v ziadnom pripade nikdy!!! nebudeme. a ked stretnem nejaki taki "pripad" unas na vaclavaku,alebo inde v cesku. tak si nemusi kupovat ani listok na slovensko. nakopem do riti tak, ze doleti az na slovensko. aj zadarmo.
a ukoncim to "dobrym, slusnym a mudrim" stavom z webki vyse spomenuteho
"trosicka stichucka trafim ta pestou do licka len trosicku po tichucku vzdy budu dvovody kopnut ta botou do brady a vobec ma to nesere ze mam spicu s ocel
napísal knoxvill, 9. januára 2009 19:06"
fakt ukazka "dobroty,slusnosti a mudrosti"
ps:este dobre ze viem ze vetsina ludi na slovensku je naozaj slusna a dobra.
inac na takich"pripadoch" ma vzdi "fascinuje" schizofrenia ako fakt, ved vozia sa v zapadnich autach,pouzivaju zapadne mobili, nosia zapadne znacki,(aj ked made in china mozno ) a kopec inich veci. vtady im nevadi zapad a zapadne veci vtedy nekricia "SLOVENSKO". doma maju plazmy od sony, digital od panasonicu, vezu od philipsu, pred domom stoji mercedes.... atad, vtedy to je uz okej. ja na ich mieste sa aspon snazim kupovat SK veci. ved napr.ORAVA vyraba dobre TV a ine veci. oblecenie ..su aj slovenske znacky smiley: a ked nie..ved mozu si usit doma a budu mas to prave slovenske oblecenie a telefon?! no fuuj hnusni imperialisticki vynalez ten urcite nieje v sulade z "slovenskimi" zaujmami. a auto?! no nie ziadne take to ties nieje prave slovenske ale ORIGINALNY SLOVENSKY REBRINAK tahany konom, najlepsie dvoma tak...a mame tu "praveho" slovaka.
ps: berte to ako odlahcenie a pobavenie sa na poniektorich veciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
co sa tyka slovenska
a každý si svoje
momka: sry, ani prasiatka, kravicky a husicky nemozu ostat hladne
Západ, stred a východ, ale ak sa chcete natahovat iba medzi východom a západom, kľudne, ja viem svoje o oboch stranách Ja som zo stredného Slovenska...
To je moj nazor a nemyslim, ze ho zmenim.
"trosicka stichucka trafim ta pestou do licka len trosicku po tichucku vzdy budu dvovody kopnut ta botou do brady a vobec ma to nesere ze mam spicu s ocel
napísal knoxvill, 9. januára 2009 19:06"
fakt ukazka "dobroty,slusnosti a mudrosti"
ps:este dobre ze viem ze vetsina ludi na slovensku je naozaj slusna a dobra.
ps: berte to ako odlahcenie a pobavenie sa na poniektorich veciach