ja som už mál , nieje to nič hrozivéi , ževraj som mal nejaký zápal pľúc typu A , 10 dní som bol v nemocnici potom som šiel domov a za dva dní som zas išiel do nemocnice bolo to už vážnejšie , typ B, musel som ísť sanitkou do nemocnice v Starom Smokovci , a tam som bol asi mesiac a z pľúc mi tam vyberali injekčnou striekačko nejakú vodu
mal som pred rokom, asi týždeň im trvalo, kým prišli na to, že to je zápal pľúc, prvé antibiotiká nezabrali, takže som mal týždeň horúčky. liečil som sa asi mesiac (od mikuláša až po nový rok), kašlal som asi ešte ďalšie 3 mesiace. a aby toho nebolo málo, medzi tými horúčkami som robil skúšky v autoškole, život je funny
Môžeš zomrieť, ak sa ti pľúca topia vo vode ako spomínal hore @11mat12. Potom ti musia tú vodu z pľúc vypumpovať a nie je to nič príjemné. Ale to je to pokročilejšie štádium, ktoré nemá veru každý
Inák preležíš cca tri týždne doma a napchávaš sa liekmi.
Ja som vraj mala zapal pluc, ako iste mam ze som mala zapal pohrudnice(obal pluca) cize pleuritidu, doktori nevedeli z rontgenu vyjst ci mam zlomene rebro alebo zapal pluc, ci nieco ine(detska nemocnica v PO ), a a ked som prisla domov z nemocnice ,nejakych 6 dni na infuzke som tam bola, som prisla na to co mi vobec bolo, bakterialna pleuritida, ta sa da chytit zo zapalu pluc a tuberkulozy..cize u mna zapal pluc pretoze som 2 mesiace predtym kaslala..po case ma zacalo pichat v lavom boku,ked to neprestavalo- sli sme na pohotovot a tam mi predpisali lieky na roztiahnutie svalov-vraj natiahnuty sval zo sportu, lenze cim dalej to bolo silnejsie a neprestavala som kaslat, po mesiaci bratia antibiotik mi konecne dali papierik na plucne a tam si ma uz nechali v nemocnici..brala som infuziu klacid-hnusne antibiotika najhnusnejsie na svete vam poviem+"mile sestricky" a vsetko dokopy to nakoniec skoncilo tak ze ma doteraz picha v boku masakralne pravdepodobne v juni ma caka operacia-rozrusanie zrastov..pretoze sa mi po pleuritide narobili zrasty na pohrudnici kvoli nepraktizovanej rehabilitacii pluc, (to mi nikto nevravel ze sa nejake zrasty mozu narobit ked po pleuritide necvicite dychacie cviky, cize som o nejakych zrastoch ani len nepocula),a to fakticky brutalne boli...a teraz uz je 2 roky po pleuritide nemozem sa poriadne pohnut, a to som tancovala 4x do tyzdna, teraz nic a tu uz je ta hrozba tej vody a toho vsetkeho...cize si myslim ze staci ked niekto kasle dlhsie a ryhavo nech bezi na plucne teraz papieriky myslim od obvodneho netreba a vyberajte si prosim ODBORNIKOV!!! pretoze vacsina lekarov su ako za korunu nožík a ak si nieste isty co vam vravi lekar presvedcte sa u viacerych...u mna vravi kazdy nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
akurát ho to dorazilo? áno. (ale nie osobne. a tvrdí to teta wikipédia, tak 100% tomu veriť nemožno
si myslíš že máš zápal plúc ?
@Kikooo9 Tak klud a nestresuj, za cca mesiac je v pohode spolužiak mal a tolko chýbal v škole.
určite sa jej nič nestane, v dnešnej dobe sa už vie ako na to
Inák preležíš cca tri týždne doma a napchávaš sa liekmi.