radsej mam zapalky, ale nenosim pri sebe nic taketo, keby som potrebovala tak si to rychlo niekde zozeniem doma mam akurat zapalovac taky velky specialny na sporak
sice nefajciar, ale v spolocnosti skoro samych fajciarov som niekedy nosil u seba zippo...po nejakej dobe ma ho vsak prestalo bavit stale dolievat benzinom, ktory sa celkom rychlo zvykol odparit.
potom moj dalsi oblubeny zapalovac - typu jet lighter (modro-biely plamen s tryskou, velmi dobre sa s nim zapalovalo) drbla matka na balkon na priame slnko v lete...a tam si tisko praskol a umrel.
takze ja nenosim zapalovac ale posmenual osmsi na kamosku ktora nosi zapalovac len preto keby nahdou bysi daky pekny chlaan (fajciar) ho vypytal ..aona akoze povie ze maaa smiley:DD
jeden mám... v nejakej kabelke. ale nikdy neviem, v ktorej je, tak už som upustila od pôvodného zámeru "poskytnúť oheň fešimu v núdzi", lebo by to bolo dosť blbé, hľadať ho 10 min v taške a potom zistiť, že je doma v nejakej inej...
NOsím pri sebe .. mam aj doma .. som zberateľ zapalovačov .. od starých po nove , od benzínových .. po plynove ... od lacných po drahé ... atd atd A samozrejme sa o ne starám Keby chcel niekto s niečim , ohladom zapalovačov poradiť , kludne napíšte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a potom to dopadne tak, že v lese triete kameňom a kameň!!
..kvak..
potom moj dalsi oblubeny zapalovac - typu jet lighter (modro-biely plamen s tryskou, velmi dobre sa s nim zapalovalo) drbla matka na balkon na priame slnko v lete...a tam si tisko praskol a umrel.
@luc.ka nojasne jasne teraz uz to nezakryjes...ty beťárka