Zapalovanie sviecok za mrtveho a obete na pohode a za pokracovanie festu.
Nevie niekto nieco o tejto akcii/iniciative? Zevraj o 21:00 v kazdom velkom meste, ja som od TT a chcel by som ist podpalit svicku, ale neviem ci aj niekde v TT sa to kona. Dajte info dake, diky
@pernik vieš čo? keď niekedy budeš niekde, kde sa stane niečo takéto a ty si uvedomíš, že sa to predsa mohlo stať aj tebe a mal si proste šťastie, tak pochopíš, čo je to spolupatričnosť.
a mám rada festival Bažant Pohoda a chcem ho podporiť aj takto.
@pernik ja si zapalim sviecku sama...neviem o tom,ze by sa nieco take nieco dialo v mojom meste. Ale ako napisala grietusha...pocit, ked vies, ze si mal proste stastie... vies..spolupatricnost mi nie je cudzia.
už len ten nápad vôbec vyjsť len tak na námestie a zapáliť sviečku je dôkazom toho, že Pohoda je silno ľudská, a vyráža mi to dych. Nevedel som, že sa to koná aj mimo BA, nebol som v Trenčíne, je to aj tak 20km od môjho domu a vtedy som nemal veľmi náladu na nič. Sviečku v okne som si nezapálil, napriek tomu súcitím s rodinou toho muža a nezabúdam ani na troch ťažko ranených, ktorí stále bojujú o svoj život.
vcera dajaki clovek sa utopil, navrhujem ..zapalme vsetci sviecki ako nie. ale chcem tym len povedat...ze ludia ktorich sa to priamo dotklo tak ano, v pohode. ale ostatnich co z tym nemaju nic spolocne tak...uplna zbitocnost. a zda sa mi to aj take...newem spravne slovo najst, ale proste..take..ze si niekto ide uctit niekoho z kim nema nic spolocne, len aby bol z toho akoze smutny alebo co. ako je to dost emacke...dufam ze sa nikto z vas koli tej nestastnej udalosti neplanuje zabit alebo skocit pod vlak. lebo..zivot aj napriek roznim tragediam ide dalej, a musi ist dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale podla mňa byn iečo mohlo byť. veď skús.
a mám rada festival Bažant Pohoda a chcem ho podporiť aj takto.
Ale šak zapálte, mne to žily netrhá
ale ak samotni nasvtevnici pohody citia, ze take nieco potrebuju urobit, tak to prehnane podla mna nemoze byt.
Robte si čo chcete