Neviete ako je to so zápisom k štúdiu v ČR, resp. u nás, že ked by bol zapis niekedy v july a zapisem sa a o mesiac mi pride ze ma na odvolanie zobrali na aj inu skolu, na ktoru viac chcem ist, tak potom si mozem vybrat tu druhu skolu, alebo to uz mam nej
podla mna nevadi, ze si bol na zapise...ale asi by si mal tej skole na ktoru sa zapises a nenastupis tam oznamit, ze nakoniec predsa len nenastupis, nech ta vyradia zo studia, lebo takto by sa na to v podstate prislo az na konci semestra, kedy by ta vyhodili pre nedostatok kreditov...
zavazky nemas ziadne, ale ako bolo povedane v druhom prispevku tak by si tam akoze oficialne chodila, teda by si bola u nich registrovana, a potom byva po kazdom semestri kontrola studia a tam sa vyraduju take pripady
V Česku, keď si bol na zápise a náhodou budeš chcieť ísť na inú školu v česku, tak budeš mať štatút ako keby ťa vyhodili myslím. A nebudeš mať nárok na štipendiá a podobne. Ubytovacie a podobne. V česku sa vedie nejaká databáza, kto kam chodí.
Ale pokiaľ sa rozhoduješ medzi českou slovenskou školou. Tak choď na obe.
ja som počula prípad, ked sa na zač. semestra nejaký clovek zapísal na obe školy, a potom na jednu nechodil, ale kedže bol registrovaný aj tam aj tam, že chodí na obe, tak mu prišlo platiť školné za ten druhý odbor...ale obe skoly boli na SVK, tak neviem...
Je jednoduchsie, ak sa dá tej nevybratej škole nakoniec "vedieť", že nenastúpiš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale pokiaľ sa rozhoduješ medzi českou slovenskou školou. Tak choď na obe.
Je jednoduchsie, ak sa dá tej nevybratej škole nakoniec "vedieť", že nenastúpiš...