Mám otázku ohľadne zápisu do školy do 2. ročníka. Chcela by som ísť v septembri na dovolenku s tým, že by som prišla 17. septembra kedy sa začína semester, ale neviem či sa musím predtým zúčastniť zápisu osobne alebo stačí poslať ničo elektronicky, prípad
elektronicky je len zapis predmetov, co znamena, ze ti nikto nebude kontrolovat index, ako ich tam mas vypisane (tak, ako to bolo napriklad na farmacii, ked som tam studoval) bohuzial, aj tu na FiFke treba prist na zapis osobne, tusim trva pocas celeho prveho septembroveho tyzdna, treba si tam vybrat validacnu znamku a obnovit platnost ISICu... toto by sa teoreticky samozrejme malo dat vybavit aj pokial niekto pojde miesto teba, ale aj to im asi treba vopred oznamit, resp si to overit u niekoho na studijnom
cize ja by som povedal, ze by to malo ist aj bez toho, aby si tam bola osobne ty, ak posles niekoho ineho, ale kazdopadne to treba vybavit na studijnom
elektronicky zapis sa tyka len predmetov, to znamena, ze v case zapisu normalneho do rocnika si len zoberies tu validacnu znamku a obnovis platnost ISICu ale nemusis mat presne zapisane predmety v indexe, tie si mozes este dva tyzdne potom v AISe prepisovat a menit - to je ten elektronicky zapis
sak to som mohol robit aj minuly rok ked som nastupoval do skoly. a teraz sa mi v aise aj objavilo nove policko ze elektronicky zapis tak to je dajake divne. nechapem neviem. a to mam ist potom klasicky na zapis zaciatkom septembra k tym stetkam na studijnom? to nee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Dovolenka síce nie je nevyhnutná ale musia to nejako mať vymyslené aj pre krízové situácie
cize ja by som povedal, ze by to malo ist aj bez toho, aby si tam bola osobne ty, ak posles niekoho ineho, ale kazdopadne to treba vybavit na studijnom
@chlorofyl ja som to tiež tak pochopila, že tam nemusím chodiť, ale ktovie..