@mariadeborah
Aspoň čo ja viem, funguje to tak, že musíš niekoho splnomocniť, aby ťa na tu školu mohol ísť zapísať. Ale pre presné informácie by som ti odporučil kontaktovať konkrétnu VŠ...študijne oddelenie, oni ti najlepšie poradia.
Ľudia čo vám hrabe? Ešte ani nie sú pozvánky na väčšinu škôl poposielané a vy už riešite internáty a zápisy.. Veď keď ťa prijmú tak ťa budú informovať kedy je zápis a ak nebudeš môcť prísť tak to rieš potom!
Veď by ťa na študijnom vysmiali.. to je ako keď som bola na DOD pre uchádzačov a jeden chalan sa pýtal či mu v 5tom ročníku uznajú kredity za erazmus ???!!!!!
koncom júna mne eštelen začali vôbec chodiť papiere, či ma prijali alebo nie, posledný prišiel v polke júla... kdeže sa už zapisovať samozrejme to záleží od VŠ, ale väčšina slovenských škôl má zápis v septembri... české v auguste...
Záleží od školy, napríklad my sme mali v auguste. A bol aj náhradný termín zápisu. Fakt to má každá škola inak, tak by bolo asi lepšie zistiť si to na konkrétnej VŠ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Aspoň čo ja viem, funguje to tak, že musíš niekoho splnomocniť, aby ťa na tu školu mohol ísť zapísať. Ale pre presné informácie by som ti odporučil kontaktovať konkrétnu VŠ...študijne oddelenie, oni ti najlepšie poradia.
Veď by ťa na študijnom vysmiali.. to je ako keď som bola na DOD pre uchádzačov a jeden chalan sa pýtal či mu v 5tom ročníku uznajú kredity za erazmus ???!!!!!