No neviem u nas minuly rok ked sme boli prvaci nam pri vstupe do auly dali kazdemu cislo a podla tych cisiel sme chodili odovzdat tie vyplnene papiere a index na studijne.. Ja som mala nastStie cislo 2. ale ti, co mali 50+ tam boli vraj od rana do druhej
my sme prišli, rozdali nám papiere, vyplnili sme to, odovzdali na kopku, dali si potvrdiť čo sme potrebovali, potom asi hodinu nám niečo kecali, potom sme sa išli odfotiť na isic a potom domov... cca to trvalo asi 3 hodiny ...
ja som bola na zápise tri dni ale každý deň tak max do tretej.. predstavovali nám katedry, prostredie, prezentácia o elektronickom systéme, (dobrovoľné boli prehliadky, ktoré trvali asi do 6- do botanickej, múzea, exkurzia do zoo, zoznamovacia párty etc..) a v piatok bol zápis- vychytala som číslo 97 tak som tam sedela do 12 a potom som si šla vybaviť isic tak plus ďalšie 3 hodiny stáť v rade
ja som sa dopredu netlačil a tak mi aj trebalo na konci rady, kým som ešte vybavil ISIC prešli 3 hodiny ale čo viem, priemer je všade tích pár hodin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov