ospravedlnujem sa za dalsiu skolskú temu ale problem je takyto, onedlho mam zapis ny vysku, ale neviem, co si obliect, ci nieco elegantnejsie, alebo ci si nespravim hanbu s normalnymi riflami, trickom, teniskami?
Urcite tam budu aj elegantnejsie obleceny aj menej. Hanbu si stym urcite nespravis co si vravela. Oblec sa ako ti je lepsie. ISIC myslim, ze davaju aj na zapise ak si vopred zaplatila poplatok. Ak nie, tak potom si ho vybavujes.
a isic ti daju na zapise (teda ak si zaplatila poplatok,dufam ze ano!
ked som bola na zapise ja, tak sa stalo, ze proste asi troch ludi poslali domov, ze mozu studovat o rok, lebo neposlali navratku.. na ich mieste by ma asi porazilo..
Preboha normálne choď oblečená. Tam bude toľko ľudí, že si nebudú mať všímať to, kto ako vyzerá a v čom je oblečený. A na to dlhé státie v radoch a sedenie a vypĺňanie toho množstva papierov ti bude pohodlnejšie sa krčiť v tom, v čom sa cítiš najlepšie.
nic nepokazis klasickym oblecenim,myslim tenisky,rifle a vrch.a ako bolo vyssie spominane,lepsie je to aj pri cakani na referentku a isic dostanes do obalocky od pani referntky,ak si dopredu zaplatila poplatky.vela stastia v novej skole a neboj sa!
oblec sa ako chces (ale nejake extra elegantne handry si fakt nedavaj... to vyzera hrozne divne). a o isicu ti isto daju info na zapise... sice zozaciatku budes mat strasny chaos vo vsetkom, ale to sa casom podda
@zizisko no na zapise sa ajtak nestretnes so svojimi buducimi vyucujucimi, len s tetami zo studijneho a tym to je cca jedno...a v tom dave si ta ajtak nikto nezapamata..
chod normalne..oblec si to v com chodis bezne oblecena...aj minuly rok co som bola na zapise, tak tiez boli vsetci obleceni normalne...nie je to ziadna udalost, pri ktorej by taketo oblecenie bolo nutne....v elegantnom sa dost nachodis cez skusky ...ovsem ak v beznom zivote chodis elegantnejsie oblecena, tak si daj to...no a s tym ISIC-om je to asi na kazdej skole inaksie...teda u nas je to tak, ze dopredu musis zaplatit poplatok a potom pri zapise sme si to museli vybavit..ale nevybavovalo sa to na studijnom....kazda skola to moze mat inak...takze to sa zbytocne pytas...neboj, oni ti vsetko potrebne povedia
neviem ako teraz, ale dakedy ked si dostala ISIC tak bolo treba ho este aktivovat na skolskom terminaly, bud vam to povedia na zapise, alebo sa na to este opytaj
panebože ja ešte nemám ani intrák pridelený,mám to do školy okolo 130 km ,zobrali ma až na odvolanie, takže som všetko poslala na poslednú chvílu ,rozhodnutie o tom že som prijatá mi prišlo skoro 2 týždne potom ako som mala podať žiadosť o intrák, ale bohužial skor som to poslať nemohla a nie je to moja chyba ,a to ako prídem oblečená na zápis mi je maximálne u riti
@delegatka - ja som to mala ako poslednú možnosť, a zobrrali ma až na odvolanie, ale skúšky som mala dobré, len mi dali málo bodov za školu ,no a robila som z dvoch predmetov, na jednom som stratila len 3 body na druhom až 10,ale boli tam aj horší a chcela som ísť na Všvu do BA alebo na akademiu umeni do BB,ale som rada že ma aj sem prijali a zhánam privát teraz a už som asi aj niečo našla, bože šikovná som ja =D
ale no šak možno nabudúce ťa zoberú,teda jak tam chceš ísť ešte o rok
@dieromantic tak to je super, gratulujem aj tak, na odvolanie, ci nie, to je jedno, hlavne ze prijali no všmu aj ja som chcela, ale nestihla som poslať prihlášku.. a tam máš teda aký odbor? ... ííí no šikovná ...uvidím ako bude v KE a potom možno si tam pošlem
@delegatka -no ja som chcela na všvu,to je trocha iné ,ale to je jedno no na UKF som si dala výtvarnú výchovu v kombinácii so psychologiou, lebo samotné sato nedalo, takže aspon trocha podobné no ,aspon trošku umenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
určite nie
povedal by som že rifle a tenisky nič nepokazia
(a an prijímačky som šla v slušnom a cítila sa medzi ostatnou väčšinou divno )
a isic ti daju na zapise (teda ak si zaplatila poplatok,dufam ze ano!
ked som bola na zapise ja, tak sa stalo, ze proste asi troch ludi poslali domov, ze mozu studovat o rok, lebo neposlali navratku.. na ich mieste by ma asi porazilo..
tričko, tenisky , mikina ide sáá
Síce na skúšku to je asi viac potrebné,no myslím že väčšina ľudí sa oblečie slušne.
@delegatka - čo tvoja vysnívaná škola ,ako UKF myslíš ?
ale no šak možno nabudúce ťa zoberú,teda jak tam chceš ísť ešte o rok
a v Ke si si dala načo?