Mám menší problém. Od septembra budem prváčka na vš. a do 10.08. som si mala zapísať predmety na ais do zápisného listu. No ja sprostá som na to zabudla, kvôli dovolenke atď písala som na študijné, no ešte mi neodpísali. Stalo sa vám to už? Dajú sa zapísať predmety aj mimo termín?
No ja si tradične zapicujem v tom zmysle že ako to vyzerá na školách keď si takýto pojebany základ nevedia ľudia splnit. Ako nehnevajte sa na mňa poznám ľudí ktorým sa to stalo asi troch a sú to bez výnimky retardovaný ktorý len zaoberali miesta na skole...
Tak prepáč, že som len retardovaná budúca prváčka, ktorá sa nevyzná v aise a bola zaneprázdnená celé leto. Pýtam si len radu, však nato je tu to fórum nie? radšej si počkám na kompetentných zo študijného, tí ma aspon "nezp*čujú".. medzitým som len chcela vyplniť čas. Dík za reakciu.
Pozri keby si zaneprázdnená pracou, alebo starostlivosťou o niekoho tak som ticho ešte tí aj empatia prejav im napriek tomu že poznám ľudí naozaj vytazenych vážnymi vecami, kde išlo o zdravie clena rodiny a nezabudli niečo take. A moje konštatovanie sa tiež dá brať ako rada - buď sa ne hlas na výšku alebo nebuď retard.
ale neboj sa, kvôli takým ako si ty, to má študijné určite nejako poriešené možno na to nejako doplatíš, uvidíš veď....ale ježiš, keby si aspoň napísala, na akú ideš školu, však každá to má inak -.-
ja som stresoval bo som nevedel jeden predmet zapisat, mali problem s programom. Je to dolezite a asi ti nedaju povolenie studovat, chod este dovolenkovat
však predmety by sa mali dať zapisovať do 2 tyzdnov od zaciatku semestra... ked to nejde cez ten pripeceny ais tak chod na studijne ze si chces tie predmety zapisat a nemal by byt problem aj ked tetky mozno budu tradicne picovat
@obrvonjottr Na moje prekvapenie pani bola zlatá a ochotná, a keďže to je predzápis tak sa nič vážne nestalo, keďže sa predmety a rozvrh budú ešte meniť po normálnom zápise Takže case solved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@4 v dnešnej dobe má veľa retardov titul z vš
nenajst si ANI JEDEN den v ktorom vyuzijes MAX 10 min na zapis predmetov sa odborne nazyva lenivost.