Hmm spomínam si na jeden super príbeh, ktorý sme čítali z časopisu Slniečko v tretej triede , volal sa Tik Tak a bolo to o chlapcovi , ktorý dokázal zastaviť čas, alebo bol jediný na koho sa čas nezastavil, alebo niečo také.
Síce si už nepamatám obsah, ale pamatám si ten pocit, ktorý som mal ked sme to čítali a bol to jediný literárny počin, ktorý ma ako decko zaujal.
par krát sa mi dostal do ruky nejaky ten Kamarat (časopis pro vymývání mozků mladých teenagerů), niektoré pasáže boli akože fest zabité, človek sa pri nich nezdržal smiechu......niečo ako:
"Rady ako zbaliť dievča"
"Rady ako zbaliť chlapca"
"čo na ne platí?"
"čo urobiť aby si ťa všimol"
ale aspoň tam boli nejaké články o skupinách, ale pre mňa to sú podla mňa vyhodené peniaze
@defender aj ja ... ked som teraz citala tu poslednu cast vo februarovom kamosovi, volala sa ze Co je na vzhlade dolezite a co nie(5. diel) a bola trochu nechutna
@maciatko0985 ja som to písala, tak potrebujem nejaký feedback, keďže som iná veková kategória a musím sa priznať - nemala som poňatia, čo by čitateľov tohto časopisu mohlo zaujímať
@maciatko0985 aj to. A čo sa týka toho Zúfalstva - budem veľmi rada, keď mi dáš vedieť, čo by si napríklad ty zmenila, čo sa dalo atď Už teraz ti ďakujem. Ako som spomínala - nie je to už pre mňa jednoduché, písať pre teens, preto si veľmi cením všetky postrehy
@defender este raz nemas zaco ... pridali? Aj ja mam niekedy take obdobia, ale potom sa ovela viac tesim z toho pozitivneho a pekneho... a uzivam si zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Síce si už nepamatám obsah, ale pamatám si ten pocit, ktorý som mal ked sme to čítali a bol to jediný literárny počin, ktorý ma ako decko zaujal.
hehe
aj som tam raz mala inzerát, v tej rubrike, že kto si chce písať listy, to ešte nebol net
V čekárně tiše vrčí vysavač, to čistí uklízečka běhoun,
někdo mne zná pod jménem "udavač" a jiný pod přezdívkou "špehoun"....
"Rady ako zbaliť dievča"
"Rady ako zbaliť chlapca"
"čo na ne platí?"
"čo urobiť aby si ťa všimol"
ale aspoň tam boli nejaké články o skupinách, ale pre mňa to sú podla mňa vyhodené peniaze