kokotina, najde sa dakde ropa a ZRAZU e v danej krajine problem a USA ide "zachranovat" ludi... boze kolko ludi bude este dostatocne sprostych aby to zozrali?
Neviem ako to je v skutočnosti,ale prikláňam sa skôr k tej teórii,že tam USA našla ropu a teraz to chce uhrať na Konyho,ktorý vraj už 6 rokov toto zlo nepácha...
@lipsy gratulujem, pomahas dalsiemu statu aby bol okupovany USA dufam ze ta tesi to ze sa snazis prispiet do statnej kasy USA respektive do kasy bohatym, aby boli este bohatsimi
@lipsy ako uz bolo povedane, robi to ten kony uz 26 ci kolko rokov a USA sa hra na hrdinov az ked najdu ropu, nezda sa ti to ako divna zhoda okolnosti?
@lipsy fakt si taká najivna že ked to nerobí. vláda napriamo že v tom nemá prsty? a fakt si myslíš že by sa tam nenarvali pre ropu? vidím to tak že nemáme o com diskutovat
@patricino tak sa podla mna pleties a ak by si si o tom precital viac vies ze v ugande netazia vsetky nerasty kttore tam maju, takze ked sa tam nasere USA, tak sa zas obohati na ukor niekoho
@patricino ropa sa omnoho rapidne spotrebuva ako take drahokami pretoze: drahokamy su zvacsa len na skraslenie kdezto ropa ma mnohostranne vyuzitie, od PET flias po pohonne latky, a takmer uplne vsetky auta idu na benzin/naftu a vzhladom na svetovu spotrebu by bolo pekne mat dalsiu kravicku co dava mliecko nie?
drahokamy ano fajn maju istu hodnotu ale nie az tak vysoku ako ropa
na tie kovy by som relativne pristupil ale nemyslim si ze kvoli kovom by sa tam drbali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
treba s tym daco robit
ta hej, ani mne sa to nechcelo pozerat ale som bola zvedava a nelutujem
» www.kyuba.cz/4039/je-kony-20...
no tak potom mozme kydat hnoj aj na taky UNICEF z ktoreho sa detom dostane len neviem kolko percent
@veryhappyhippo všade ropa nie je
ale ved toto hnutie nie je organizovane vladou USA
Niekedy mám pocit že keby ľuďom správne naservírujem hovno tak ho zožerú.
drahokamy ano fajn maju istu hodnotu ale nie az tak vysoku ako ropa
na tie kovy by som relativne pristupil ale nemyslim si ze kvoli kovom by sa tam drbali
» mare.sk/joseph-kony-lra...