Zapojili ste sa aj vy do kampane Miesto pre tvoj odkaz od T-mobilu?
Pretože mi včera prišla Sms s textom: Gratulujeme, váš bilbord bol vybratý! Presnú informáciu o umiestnení biblordu vám pošleme 10.3-17.3
a čo vy? poslali ste nejaký návrh?
- ak neviete, o čo ide, tak - www.miestopretvojodkaz.sk
nie nezapojil som sa, nemam rad taketo akcie, aby vsetci kukali v telke, ako niekomu vyznavam lasku, alebo co ja viem dakujem mame za to ze je dobra mama... nemam rad taketo verejne prezentovanie sukromnych veci...
podla mna je to cele trapne. cela ta reklamna kampan, ale niekomu sa asi paci
@tomas - nahodou je to celkom zlate, a v cloveku tie reklamy vyvolavaju len prijemne pocity, ked sa mozeme pozerat na obycajnych ludi, natocenych obycajnou kamerou, ako si vyznavaju city
a ja som myslel skor bilbordy... tie nie su az take osobne, aj ked su urcene len jednej osobe, ale nikto nevie od koho a komu
@xperiax - neviem preco vybrali moj, ale ja som to vobec necakal, lebo som ho posielal niekedy pred dvoma-troma tyzdnami, takze aj ked vam este nenapisali, tak sa moze stat, ze vas este vyberu
no bol trochu vtipný, jednoduchý, a bol pre kamaratku ved ja vam ho ukazem potom
podla mna je to priam ohyzdné. Okej nemám nič proti tomu aby si ludia odkazovali ako sa velmi lúbia etc, v dnesnej dobe je to dosť potrebné, aleee tú reklamu som videla v kine, zrazu tam na mna vybafla obrovská tvár cez celé plátno a ak by to video bolo kvalitnejšie bolo by tam vidno aj chlpy v nose.. čiže bolo mi to dosť nepríjemné a videá sa mi zdali byt mierne trápne.
Ak odhliadneme od komerčného zámeru idea je celkom pekná - len mi to nestrkajte pred nos. Osobne takéto veci nechápem - podla mna vyznanie lásky z očí do očí je lepšie ako to ukazovat celemu svetu...
zapojila som sa - bilboardy - asi pred týždňom som ho vytvorila a zatiaľ nič...možno ešte niečo príde
a venovala som ho mamine - potešilo by ma, keby ju to potešilo
nepaci sa mi to, ako som pomaranc, ale hento je chobotina na entu. Kazdy den X reklam s tym istym, a naposledy ma dostala taka mozno 15 rocna baba, ktora hovorila, ako velmi miluje svojho Mojka a skoro som sa urehotala z jej izby a postele - ruzove steny, biela postel a nad postelou ruzova sietka disappointed:rolf) nechapala som
Nepáči sa mi to vyznávanie lásky v telke a tak... Nepoviem, že by tam bolo nejaké poďakovanie za fakt záslužný čin, ale takto, že každý spot je o: ľúbim ťa alebo čakám ťa tak mi to príde dosť nemastné-neslané... Ja ani T-Mobile nemám, takže mi to môže byť jedno..
no ja som asi divna ale video som ece nevidela ale tie bilboardy sa mi zdaju velmi mile nahodou ved je tam len odkaz ziadne fotky alebo nieco..zatial co som ja videla po blave tak tam neboli ziadne traposiny iba take jednoduche vtipne odkazy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
podla mna je to cele trapne. cela ta reklamna kampan, ale niekomu sa asi paci
a ja som myslel skor bilbordy... tie nie su az take osobne, aj ked su urcene len jednej osobe, ale nikto nevie od koho a komu
čím bol výnimočný, že vybrali teba? komu si ho daroval, keď môžme vedieť
no bol trochu vtipný, jednoduchý, a bol pre kamaratku ved ja vam ho ukazem potom
Ak odhliadneme od komerčného zámeru idea je celkom pekná - len mi to nestrkajte pred nos. Osobne takéto veci nechápem - podla mna vyznanie lásky z očí do očí je lepšie ako to ukazovat celemu svetu...
Bilbórdy ešte ujdú, ale tie videá sú naozaj trápne, aspoň tie, čo som zočila ja
a venovala som ho mamine - potešilo by ma, keby ju to potešilo
a @murcatko , co si napisal?