Zdravím, hľadám si nejakú flexibilní brigádu popri skole. Idem na farmaciu. Viete mi povedať ci sa to dá zvládať 20hod/tyzdenne plus ako asi vyzerá taky pohovor v Zare pripadne inom takomto obchode,lebo neviem co čakať a uvažujem nad touto predajňou.
Zimný semester je na farmacii zo začiatku ťažký, lebo ešte končí zber. Potom neskôr dáš v pohode popri škole 20 hodín. V letnom je to zas naopak, na začiatku ešte chvíľu pohoda, ale potom hneď orba a výsadba, na juhu je letný už od začiatku rušný
ci sa da zvladnut 20h, musis vediet ty, podla toho , aky budes mat rozvrh . Pohovor do obchodu podla mna nebude ziadny zlozity, asi sa ta budu pytat, ci mas nejaky vztah k mode.. ved vyskusaj, uvidis, ako brigadne na privyrobenie to nemusi byt zla robota.
Budes si to musiet dohodnut podla rozvrhu. Zvladnut sa to da, ja som tiez pracovala popri studiu farmacie. Je narocne spociatku zosuladit povinne labaky a seminare, ktorych je v prvaku celkom dost ale isto sa do toho rychlo dostanes. Mala som aj spoluziacky, ktore v pohode zvladali 2 prace a este sa popritom aj ucit a robit uspesne skusky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty