Prosim vaas som uplne v pic* z tochto denne sa musim na tvary 2x holit kedze pred spanim (pocas spanku) na dalsie rano narastie take srnisko proste jak keby ste isli zo strojcekom bez nadstavca take vyrazne chlpky a ked to rano dam dole tak vecer mam zase
ked to je vatsie sa mi to tazsie holi a vetsinou sa porezem a strojcekom to nemozem lebo stale to bude velke a proste to neznasam... ked som v 14tich zarastal ako normalny dospeli clovek tak som skusal briadku a vyzeralo to hrozne ani srnisko sa mi nehodi
no neviem ako u teba ale moja postel tiez negrcia z toho ze si nohy holim rano a ja ju mam sice rada ale nevazim si ju natolko aby som do nej lozila upravena
0,5mm je dost vidiet chlape ako som spominal kked vecer necham zarastene teda neoholene na druhy den to je uz dost velke a to sa potom dazko holi dost lahko sa porezem... asi pojdem na ten laser
jaj ja som si vsimol az teraz tu velkost som zle odhadol 0,5cm som cel dat... to je jedno idem na laser asi lebo fakt mi to vadii mam asi nadbytocne vela tst ...
mam 23 a ked si oholim tvar po dvoch dnoch skoro nic nevidiet, ze 16 to je uz co ? inak som pocul ze v penach na holenie je nieco na rast davalo by to zmysel, ked som sa oholil penou dorastlo to rychlesie
Ako sorry ak si homosexual, nechcel som ta urazit. Len som podotkol, ze homosexuali tieto veci riesia takto serioaznjsie...
Ja zarastam podobne uz od 14-15. A som kurva rad!
Pretoze existuje mnoho chlapakov, ktory si nedokazu nechat na tvari absolutne nic narast...
A ja sa od nich mozem smelo odlisit.
A s tym bezdomovcom nesuhlasim a tymto si ma kurva, ze urazil!
Vypestovat si poriadny fullbeard je vysada!
A k tomu strnisku, zenam sa strnisko paci... Neviem ci mas okolo seba len 12-13 rocne dievcatka, ale zeny strniste pritahuje a ja som dokazom toho, ze aj plnofuz ich pritahuje!
Tak sa na to vyser a zmier sa s tym, nauc sa s tym zit a vyuzi to ako prednost, neskryvaj to ako vadu...
Zenska aspon podvedome vie, ze mas testak na rozdavanie ked si poriadne chlpaty a, ze v posteli ta len tak rychlo nezadycha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ked ne..tak sa olej s kyselinou
ale ak nahodou to neni pricina, tak s tym nic nezrobis, ja sa uz dlhsie neholim ziletkou, mozno tak 7 mesiacov a rastie mi to pomalsie no.
A len tak, ze 0,5mm ani nevidno, ze si zarasteny.
Sa pozri na pravitko kolko to je....ked aj potom take veci budes tvrdit, tak mas asi nejaku vadu
Ako sorry ak si homosexual, nechcel som ta urazit. Len som podotkol, ze homosexuali tieto veci riesia takto serioaznjsie...
Ja zarastam podobne uz od 14-15. A som kurva rad!
Pretoze existuje mnoho chlapakov, ktory si nedokazu nechat na tvari absolutne nic narast...
A ja sa od nich mozem smelo odlisit.
A s tym bezdomovcom nesuhlasim a tymto si ma kurva, ze urazil!
Vypestovat si poriadny fullbeard je vysada!
A k tomu strnisku, zenam sa strnisko paci... Neviem ci mas okolo seba len 12-13 rocne dievcatka, ale zeny strniste pritahuje a ja som dokazom toho, ze aj plnofuz ich pritahuje!
Tak sa na to vyser a zmier sa s tym, nauc sa s tym zit a vyuzi to ako prednost, neskryvaj to ako vadu...
Zenska aspon podvedome vie, ze mas testak na rozdavanie ked si poriadne chlpaty a, ze v posteli ta len tak rychlo nezadycha
vieš čo by dali ostatný nešťastníci čo majú dobre že nie 3 chlpy na xichte za to aby zarastali ?? váž si to a nerieš pičoviny