Ahojte. Je realne zarobit na brigade.pocas vysokej na dennom takych minimalne 180 mesacne? Kolko ste naviac zarobili? Forum sa netyka programatorov ani IT studentov piste sem iba obycajni ludi co sa nevenujete IT poprosim
no neviem, či ti tu napíše niekto obyčajný tu je to samý programátor a jadrový fyzik, biochemik, geo-niečo a neviem čo ešte. obyčajných ľudí to moc nenájdeš ale ja som jeden z tých menej chytrých a neštudujem IT ani medicínu ani nič podobné, takže to poviem, že 180 sa zarobiť dá ale reálne zarobíš oveľa viac, lebo keď pracuješ cez voľno keď nie je semester tak zarobíš toľko, že ani potom nebudeš musieť počas semestra chodiť nikde (za predpokladu že chodíš do roboty ako normálne - čiže 8-9 hodín denne)
Ako by sa to dalo asi zistit.
Povedzme, ze mas hodinovo tri eura, to je v BA jedna z najnizsich miezd a v inych mestach taka bezna, pokial viem.
Cize pre 180 eur potrebujes odpracovat 60 h (pri tomto zarobku tvoria tvoje dane a odvody rovnu nulu), tzn kazdy tyzden si musis najst 15 h volneho casu + miesto, ktore ma pracovnu dobu pocas tvojho volneho casu, a kde sa nestrieda 56 prilezitostnych bridagnikov.
Cize nepoviem ani ano ani nie, mne by sa to cez niektore semester nedalo ani cez vikendy, a cez ine ano, prip cez skuskove i viac hodin nez tolko.
Narazuvzdornaa ti to pekne vysvetlila...zalezi viac od toho kolko svojho volneho casu si ochotny obetovat a kedy..a podla toho si najst samozrejme taku brigadu ja napriklad robim nocne a parkrat do mesiaca mi tam staci ist a ani neviem ze tam chodim a v pohode z toho vyzijem (aj ked vacsinou nemam 180 - lebo mi to netreba cize tam fakt chodim minimalne)
@narazuvzdornaa Prd, pretože len idiot by robil otroka za hodinovú mzdu, kde nemáš ani podrbané benefity/provízie atď. Nemusí robiť predavačku za 3eky/hod.
záleží aj aký odbor ideš študovať. Keby chceš byť na všetkých prednáškach a cvikách, tak podľa mňa sa ti nemusí podariť toľko zarobiť. Ja som toľko zarobila, ale na úkor školy že som na veľa vecí nechodila
No popri škole, keď som chodil, tak som zarobil tých 180 ako hovoríš, lebo som tam mohol ísť tak 6x za mesiac... ale vlastne to nebolo celý mesiac tá brigáda takže dá sa... ale tiež slušne platili
Hmmm.. tak je to ťažké, ale určite si môžeš zohnať niečo také ak si už na vš.. želám veľa šťastia.. čítala som o tom aj zaujímavé články na tejto stránke » www.studentom.sk/... ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Povedzme, ze mas hodinovo tri eura, to je v BA jedna z najnizsich miezd a v inych mestach taka bezna, pokial viem.
Cize pre 180 eur potrebujes odpracovat 60 h (pri tomto zarobku tvoria tvoje dane a odvody rovnu nulu), tzn kazdy tyzden si musis najst 15 h volneho casu + miesto, ktore ma pracovnu dobu pocas tvojho volneho casu, a kde sa nestrieda 56 prilezitostnych bridagnikov.
Cize nepoviem ani ano ani nie, mne by sa to cez niektore semester nedalo ani cez vikendy, a cez ine ano, prip cez skuskove i viac hodin nez tolko.