kamaratka si myslela, ze bude velmi vtipne, ked na 1. aprila povie frajerovi (zo srandy), ze sa s nim rozchadza. o par hodin neskor sa dozvedela od kamosa, ze uz sa stihol vyspat s inou babou. je to blbe ok ale ja som sa smiala 8)
Ja mam velmi oblubene zartiky, na ktore staci iba lepiaca paska a noznice! Prvy zartik je, prelepit klucovu dierku priesvitnou lepiacou paskou, napriklad na byte ... Potom mama mala nervy, keď sa chcela dostať dnu.. alebo da sa to spraviť aj na vchode kde je čip... Trošku nasrať susedov A ďalší môj veľmi obľúbený žartík je lepiacou páskou oblepiť kohútik, odkiaľ tečie voda, tak, že keď niekto pustí vodu, ho to ošpliecha To sme spravili v škole so spolužiačkami Veľa ľudí sa nachytalo..
ale pacilo sa mi ked sme na strednej prielpili zo spodu profakovej stolicky niekolko mobilov, na ktore sme nasledne zavolali. ten jeho vyraz ked mu zacala vibrovat stolicka bol funny
@subarnica Ja by som zo srandy zavolal na takých kamarátov políciu že niekto mi kradne kolesá a by ich tam spacifikovali a potom by som povedal, že to je asi nedorozumenie ich poznám a nejako to ukecal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale pacilo sa mi ked sme na strednej prielpili zo spodu profakovej stolicky niekolko mobilov, na ktore sme nasledne zavolali. ten jeho vyraz ked mu zacala vibrovat stolicka bol funny
2. je toho strašne veľa nechcem sa mi rozpisovať
tato načal tresku a zjedol ju a ja že bola už dva mesiace po záruke....haha,ale nie,prvý apríl.
druheho krasneho prveho aprila som oklamala bridzakov, ze je birdz appka na appstore
a tretieho krasneho prveho aprila som oklamala spoluziakov, ze bude v nasledovny piatok riaditelske volno, lebo som sfalsovala mail od triednej
som zly clovek
mne prídu na 1. apríla články od mojich ľudí, ktoré budem upravovať, takže srandy bude dosť (aj sľubovali ) tak sa teším
tak sme so sestrou chodili po štyroch po celom dome a hľadali "strateného" škrečka
....ps: po zadani udajov, a vyhodnotení výsledku môžte vytvoriť vlastnú mapu a poslať ju priateľom.