prosim va s vie niekto zarucene ze mika je gay, ze sa niekde vyjadril alebo co, viem ze sa to tu uz omilalo ale chcem to vediet, a preco si kazdy mysli ze je gay
pretoze to chcem vediet, kazdy kto sa nan pozrie tak to povie, aj moji rodicia ked ho prvikrat videli tak si to mysleli, preco by mal byt hned gyz, to kazdy kto sa sprava jemne a neukazuje svoje sukromie musi byt gay akoze, ja si to nemyslim ani nahodou, a aj keby bol tak sa mi bude pacit
momka, boze ty si sa akoze nic nikdy nepitala a nikdy ta nic nezaujimalo ze, sory ale neznasam takych ludi co ked sa ich clovek opyta tak sa pitaju preco sa to pitas, kto sa vela pita vela vie, ja som dala otazku a chcem aby mi niekto nanu odpovedal a nie aby mim daval dalsiu otazku
Rocher, nikdy som sa nezaujimala o to, aku ma niekto orientaciu. A ja neznasam ludi, co nevedia gramatiku, a co? Sa teraz pototo? A dala som ti aj odpoved, si precitaj 9. komentar a az potom vyskakuj, dobre?
vies mna by to tiez netrapilo keby to kazdy nehovoril, mne to jetiez fuk ci je ci ne ale preco si to ludia myslia uz to niekedy povedal, a ty si prv dala otazku az potom odpoved, a gramatiku dobre ked ti to vadi tak necitaj moje pismena, a ke dty vadi ked sa ludia pitaju na to co teba nezaujima tak sa nezapajaj
Rocher, a co ked som dala prv otazku a potom odpoved? Hadam citas len kazdy druhy riadok, abo co? A ked ti vadi, ze mne to vadi, preco reagujes? Ja mozem reagovat aj ked ma to nezaujima.
Ja poucujem? Neviem, ktora z nas tu prva zacala vyskakovat. Dala si otazku, odpovedala som + som povedala vlastny nazor. Ak sa ti nepaci, nabuduce sa ani nepytaj. Alebo sa pytaj na nieco normalne a nie na taketo pi*oviny. (sorry za vyraz)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov