Ak ste pozerali Televízne noviny na Markíze, tak ste videli reportáž z levického gymnázia o slepom chalanovi. Ten chalan je môj spolužiak. Pýtali sa ma pár otázok a zas ma vystrihli!! A toto nie je prvýkrát! Môj otec vyhral SuperTelo a tiež ma takmer zaka
ja som si zasa želala aby ma vystrihli ale napriek tomu bol moj ksicht asi dva týždne v relácií varí vám to °-°, a všetci príbuzný mi potom volali aká som bola skvelá XD
no to ja som bola v novinach dvakrat....raz ked ma zrazilo auto....a druhykrat na fotke ked som bola na vystave starych aut a prave ma stipala osa do nohy tak si predstavte tu fotku a ten vyraz hanba na 100rokov
Ja by som bola rada ze nie som v telke, moj bracho raz vravel daco v ramci ankety o nevere a polovicu z toho vystrihli a vyzeralo to, ako keby mu nevera vobec nevadila, pritom to nie je pravda.. Su to svine
No minule kamosi kecali s nejakymi priatelskymi policajtmi a ti ich nechali odfotit sa na ich aute a tak a tie fotky si potom dali na Booom. A myslim o tyzden alebo tak obrovskym napisom v Novom Case nieco v zmysle - MLADEZ PIJE A FAJCI, nema respekt bla bla hluposti . Pod nim prave tieto fotky a zvlast v clanku pritom jedna fotka spoluziaka, ako sedi na kapote policajneho auta a pije... redbull
mno jasneee, aj ja som bola v novinaaach, aj v telke, raz som sa na deresi cosi pytala, haha potom seci susedia chodili, ci som to bola naozaj ja a raz som aj uvadzala jednu vec na patriote (no ziadna to slava, ae sak co sa budeme)...ae oni su to svine, tych najkrajsich vzdy vystrihnu, takze z toho si nic nerob
Ach jaj, ja som mal ist na reklamu do t-mobilu a tuším a konkurz na orange, ale nechcel som tak som dal šancu druhym, nechcem byť v telke fuj som taky tajny
Tak ja som uz v TV bola mnohokrat, vo vsetkych celostatnych bohuzial a este aj v jednej Talianskej s mojou taliancinou to bolo sranda, este ze ma tam nik nepozna.
akurat v BIRDZ TV som nebola... budem to musiet nejak napravit.....
mna davali v trapnej trnavskej televizii,a ked bola u nas v skole markize ked natacali dokrutku s domcu mirgovu tak aj nas stvrtakov brali a selijak to povystrihovali..ale neriesim to,bola som len rada PP hehe inak,ti kameramani,hmmmmmmmm DDDD
ja som sa kameram vyhybal, som sa bal ze sa mi budu spoluziaci smiat
raz som skoro dostal svoje predlaktie do hlavnych sprav TA3, ked kameraman povedal ze zozbierajte mi tu nejake krupy co napadali a ukazte na kameru... a nejaky hajzel ma predbehol
Nuz, ja som bol tiez v telke asi tak 2-3 roky dozadu na tv joj (odvtedy zacala moja averzia voci nim a stale sa prehlbuje . Totiz sme sa vratili z egypta a pytali sa nejake pichoviny lebo v inom letovisku cca 400km od nas (vzdusnou ciarou) buchla bomba. Tak clovek po 2hodinach v bude 5hodinach letu je rad, ze je rad a oni mu hned ako vyleze von strcia stupidnu kameru direkt do ksichtu a pytaju sa ho pichoviny, ze ako sa citil ked to tam vybuchlo a ja dobrak mu hovorim, ze keby to nezapocujem ako sa o tom ktosi rozprava a potom nekuknem cnn tak nemam ani paru, ze nejaka bomba buchla ale ze nebolo to prijemne zistenie a bla bla.
A co sa nakoniec dostane do TV? Najskor informacia ze v egyptskom letovisku vybuchla bomba a ze slovaci sa vracaju na letisko (zaber ako pristava na lietadlo) a potom vyjadrenia cestujucich nejaka zenska tam hovori ze plny hotel policajtov sme mali (vyplestim oci na TV, ze plny hotel policajtov boli asi ti 2 znudeni pri vchode a z mojej super reportaze sa dosne do eteru len "nebolo to prijemne" akoze nevadi, ze zmenili celu story bulvar 4 ever
A potom moj chrbat bol este v regionalnej TV ked kontrolovali mladistvych na pitie alkoholu Lenze nas capli ako oslavujeme maturitne vysvedcenia
ja byvam iba v novinach...dokonca ani v tej nasej regionalnej tv som nebola, a tam uz boli vsetci, a ja tam mam dokonca aj znamosti a aj tak nic...asi preto ...a mojho byv. spoluziaka cele slovensko hladalo ze "kam zmizol chory matus?" no a vycapene fotky jeho velke v novom case
ja som bol na markize..ked na stanici vlakovej svenkovala kamera! ...potom v polskej televizii/asi len regionalnej...a potom vela raz v nasej reginalnej...a vsade by som sa radsej nevidel...cize..mam iny uhol pohladu! ...
Ja ked som mala 4 roky som bola v telke natacali omsu v kostole a potom ako 12 rocna tiez natacali v kostole, a tam bol taky dlllllhy zaber na mna rovno spredu. Som sa tak pekne nabozne zatvarila a spievala pri tom kraaaasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
No, bola som... Ale nie tak, ako by som si želala.
No, tak mne bolo vidno chrbát dnes. Som na tom lepšie.
Hej... Skúsim niečo vyparatiť...
Áno, to je môj otec.
Retardacia, co budem hovorit
Uf, nepríjemné.
Vau. Ďakujem.
akurat v BIRDZ TV som nebola... budem to musiet nejak napravit.....
raz som skoro dostal svoje predlaktie do hlavnych sprav TA3, ked kameraman povedal ze zozbierajte mi tu nejake krupy co napadali a ukazte na kameru... a nejaky hajzel ma predbehol
A co sa nakoniec dostane do TV? Najskor informacia ze v egyptskom letovisku vybuchla bomba a ze slovaci sa vracaju na letisko (zaber ako pristava na lietadlo) a potom vyjadrenia cestujucich nejaka zenska tam hovori ze plny hotel policajtov sme mali (vyplestim oci na TV, ze plny hotel policajtov boli asi ti 2 znudeni pri vchode a z mojej super reportaze sa dosne do eteru len "nebolo to prijemne" akoze nevadi, ze zmenili celu story bulvar 4 ever
A potom moj chrbat bol este v regionalnej TV ked kontrolovali mladistvych na pitie alkoholu Lenze nas capli ako oslavujeme maturitne vysvedcenia
V TV novinach su bud neuveritelne stupidity, alebo sokujuce zabery...
Veď si nič nedokázala, iba sa chceš priživiť na úspechu alebo tragédii druhých.
Skús urobiť niečo výnimočné, a možno sa tam aj dostaneš(tým nemám na mysli negatívnu reklamu)
Len tak na okraj, ja som v telke každý rok
ja som bol vcera v novinach (SME)
A čo si ty prezident?