práve sa pre nás zatvorili dvere veľkej speváckej súťaze Eurovízia...už od začiatku som bola voči našim reprezentantom Nele a Kamilovi dosť skeptická a nedávali som im veľkú nádej...po dnešnom semifinále mi však mierne vyrazili dych, spievali výborne a po
podla mna spievali ovela lepsie ako vacsina pritomnych. Evrovizia je proste o politike a ludoch, ktorí o hudbe vedia houby. Stavim sa ze mesiac po tom ako sa EV skonci nikto si uz nespomenie na vitaza. na nasich som patricne hrdy
Ver tomu ze v porovnani s ostatnymi sme na tom boli dost dobre, tiez nechapem ako mohlo byt take Chorvatsko, Litva, Albansko alebo Azerbajdzan lepsie ako my :/ Asi to robi ten slovensky jazyk
Ten song bol super odspievaný! Naozaj nechápem tomu ako mohli vyhrať niektoré tie trápne komerčné alebo disco songy! Nela nato že mala niečo s hlasom spievala úžasne...ja už ničomu nechápem..nieže by ma to teraz trápilo ale myslel som že postupia...ale neva..mne pri ich spievaní naskakovali zimomriavky a aspon na chvílu som bol hrdý na naše male slovensko
spievali super, fakt ma zaskočili... Tie ostatné sračky, ktoré sa tam predviedli mi boli fakt vtipné, ale čo už, ľudia sú hluchí, no... Slovensko NIKDY nemá šancu, s tým sa zmierte... Zo zahraničia sa presadí každý debil, ale zo Slovenska by sa nepodarilo poriadne preraziť ani tomu, kto má 2 tony zlata v hrdle...
ako ja som poslal hlas ukrajine, a myslím si že tí čo postúpili na to mali, lebo naše vystúpenie bolo viac menej oničom ako nie vždy klasika nadchne a tá holka dostávala riadne orgazmy pri spuevaní to mi prišlo trochu prehnaané, a neviem kto je zvedavý na nejake slovanské nezrozumiteľné spievane
ja som euroviziu videl len chvilu, ked som prepinal. akurat tam spievala nejaka albanka v ruzovom neviem com... take hnusne disko spev priemerny a pohybovala sa na tom podiu ako keby mala plne plienky
@misselqa aj ja by som to lepsie zvladol jak oni.prepac ale nic nevedeli.keby vedeli tak by postupili,vsimla by si to aj porota keby vedeli.a ty su vacsi experti nez ja.ked ich nenechali dalej tak asi nevedia.
a ja zasa nepochopim komu sa moze pacit ten teply grek alebo kto posielal hlasy estonsku...boli dobre ale nezaujimave..a moldavsko??? to uz komu sa pacilo... napriklad podla mna poliacka bola super a nepostupila... nejde o spievaNIE ANI TALENT ALE O TO ZE LUDIA CHCU VIDIET ZABAVU AKO NAPRIKLAD TA SLAHNUTA UKRAJINKA komu zalezi na texte a hudbe??? co uz
ja som na nasich strasne hrda.... krasna piesen a tiez si kazdy moze hovorit co chce podla mna tie co postupili napriklad ten teply "sexsymbol" z grecka to uz nwm co malo byt alebo z bosny a hercegoviny ete v prvom kole nemam slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo rozumej:JE MI TO UPLNE U PRDELE