pripomenula si mi knižku ktoru som nedavno dočital - Robin sharma - mnich ktory predal svoje ferari, a specialne sa mi tam pacil jeden odsek, citujem : pokud se ti přihodí, že něco nedopadne podle tvých představ, vždycky měj na paměti, že příroda to zařídila tak, že když se jedny dveře zavřou, je to proto, aby se jiné otevřely. A to aj dobre popisuje moju hlavnu zasadu, nebyt sklamany z neuspechu ale hladat nove moznosti a vseobecne este tak sa snazim byt pokojny, neuponahlany , skoro nikde sa neponahlam, nemam rad zhon a chaos ked na teba tlaci cas... a co je najdolezitejsie tak asi pozitivne myslenie vo vsetkych smeroch
ja mám iba jednu zásadu ... riadim sa rozumom takže všetko si musím zdôvodniť a musí mi to dávať zmysel a z každého momentu sa snažím vybrať čo najviac ( takže sa snažim robiť nové veci keď sa dá, nebrániť sa zbytočne veciam pokial nemusím, snažím sa nemať predsudky komplexy a teda snažím sa pri všetkom používať hlavu a odôvodnovať si to, hladať riešenia s maximálnym možným pozitívnym dopadom pre mňa a pre okolie ) ... ale zároveň, všetko s mierou ... nič viac mi nechýba keď to takto riešim, to je moja zásada :ehm:
Jasné, že sa nimi riadim. Síce som sa už dostal do situácie kedy mi boli úplne na hovno ale ak mám tú silu tak žiadnu z nich nikdy neporuším.
Ale kto sa nedostane do situácie, ktorá je v rozpore s jeho zásadami tak nikdy nevie ako to dopadne. Zažil som toho už veľa a potvrdilo sa mi jedno pravidlo - nikdy nehovor nikdy.
Väčšinou máme tie zásady zapísané tak, aby sa dali uskutočniť pri ideálnych podmienkach...no čo ak sa okolnosti zmenia a my budeme nútení tie zásady porušiť.
hej. su poznacene minulostou, a tak sa z nej snazim vziat si ponaucenie. su dost sebecke, takze asi by ma tu vacsina za ne odsudila, ale v skratke prevladaju len dve:
1) ja som prvorada
2) riadim sa rozumom
samozrejme ze je uplne minimalny okruh absolutne najblizsich ludi, kde to neuplatnujem az tak striktne
- 7 hodin spanku
- kazdu chybu ktorú v živote spravím si hned zapíšem aby som sa z toho poučil
- činnosti ktoré mi zaberu menej ako 5 min.neodkladam
- poriadok
mňa baví čudvať sa. neubližujem tým nikomu. ale v podstate si pripadám len ako taký pozorovateľ. beriem si zo všetkého skúsenosť a aj napriek tomu sa asi nikdy nepoučím
Snažím sa zachovať pokoj , aj vo vypätých situáciách, snažím sa rozvrhúť si všetko tak, aby som mal poriadok v živote, aby som sa zbytočne nestresoval a to, čo sa nedá naplánovať treba preplávať kľudne a so smiechom.
v sexuálnej oblasti mám 3 zásady ..nejdem ich písať..
ALE tak ináč hlavne nezačať drogovať, nebyť radodajná a ľahká, nikdy sa neopiť tak že budem grcať . (lebo to by žena nikdy nemala dopustiť.).. nebyť pokrytecká, neprebrať kamoške frajera, a hlavne vždy si urdžať svoju vlastnú tvár, nerobiť niečo s čím som sama nie stotožnená .. a byť úprimna vždy vždy vždy... ešte by som chcela žiť podľa hesla - life for the moment.. že urobiť to čo v ten moment chcem, čo cítim, žiť viac spontánejšie a vášnivejšie ale to sa vôbec nedá dni ked sa tak správam sa ľudia na mňa pozerajú ako keby som nebola v poriadku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale kto sa nedostane do situácie, ktorá je v rozpore s jeho zásadami tak nikdy nevie ako to dopadne. Zažil som toho už veľa a potvrdilo sa mi jedno pravidlo - nikdy nehovor nikdy.
Väčšinou máme tie zásady zapísané tak, aby sa dali uskutočniť pri ideálnych podmienkach...no čo ak sa okolnosti zmenia a my budeme nútení tie zásady porušiť.
1) ja som prvorada
2) riadim sa rozumom
samozrejme ze je uplne minimalny okruh absolutne najblizsich ludi, kde to neuplatnujem az tak striktne
- kazdu chybu ktorú v živote spravím si hned zapíšem aby som sa z toho poučil
- činnosti ktoré mi zaberu menej ako 5 min.neodkladam
- poriadok
ALE tak ináč hlavne nezačať drogovať, nebyť radodajná a ľahká, nikdy sa neopiť tak že budem grcať . (lebo to by žena nikdy nemala dopustiť.).. nebyť pokrytecká, neprebrať kamoške frajera, a hlavne vždy si urdžať svoju vlastnú tvár, nerobiť niečo s čím som sama nie stotožnená .. a byť úprimna vždy vždy vždy... ešte by som chcela žiť podľa hesla - life for the moment.. že urobiť to čo v ten moment chcem, čo cítim, žiť viac spontánejšie a vášnivejšie ale to sa vôbec nedá dni ked sa tak správam sa ľudia na mňa pozerajú ako keby som nebola v poriadku...
A poskusat toho za zivot najviac, co sa vramci moznosti da.