Prosim, len ma hned neukamenujte vidim veci, ktore ostatni nevidia......pocujem nieco, co nie je pocut......ano, mam doma ducha......najprv som myslela, ze mi preskocilo. Mozno len nejaky tien na stene zvonku, mozno len vietor, mozno....Jednoducho sa
@althinka dom bol vysväteny uz viackrat. farar sem chodi pomaly ako na klavir, uz sa na nas asi zabava.....aj doma som mala v umelej zavretej flasi svätenu vodu, ale stale sa mi vypari, alebo netusim, co sa tu deje....niet jej. asi pomoze len odist odtial.....
ten dom ste postavili alebo po niekom kúpili? uff, som rada, že som sa s tým nestretla ale začni od toho farára najskôr...ja by som tam nevydržala bývať.
@dalilag rodicia ho postavili.....bol tu les. Ja som doteraz naozaj takym veciam neverila.......tiene, suchoty....to vsetko v domoch je bezne ale teraz sa zacalo nieco diat- asi posledne 2 mesiace....uz som si nasla byt a odchadzam!!!
to je tak, ked ludia sleduju paranormal aktivity a podobne veci a potom to prenasaju do zivota cez mozog. Mozog je velmi mocny nastroj, ked si clovek nieco nahovori uveri vsetkemu a dokaze to preniest aj na druhych ludi.
@videma Podľa mňa ten duch straší iba teba , kedže sa to začalo diať iba pred 2 mesiacmi , čiže kdekoľvek sa presťahuješ , všade to bude to isté ba ešte horšie. Taaaaak a dúfam že tomu uveríš a a budeš už vidieť duchov všade.
BTW: Kamoš si myslel tiež že majú doma duchov ( videl paranormal activity asi ) v noci pes štekal a vrčal na prázdnu stenu a ozývali sa divné zvuky. Bol na 100 % s mamou presvedčený že tam majú ducha a chodili spávať radšej k starým rodičom a už šli aj ten dom predávať. Vrátil sa mu po pol roku foter z holandska ktorý ich vysmial lebo zistil že v stene v stupačkách sa preháňajú myši. Vysvetlenie divného zvuku a štekajúceho psa v noci keď že myši sú aktívne hlavne v noci . Tak porozmýšľaj či na tom nie si podobne .
ano, nikto neuverí kým neuvidí ...takí sme my ľudia, neveríme ničomu duchovnému a ono to všetko existuje!!!
tak ako nebo, očistec a peklo....
ja osobne som vo svojom dome tiež videl ducha a nebol to sen ani vidina...
bol by som škodoradostný, keby som si prial aby to každý zažil, potom by určite držal hubu a krok ako sa hovorí ....
v prípade @videma možná ide o ducha zomretej osoby, ktorej duša neodišla na druhú stranu, ale ak tam bol kňaz a sa to opakuje, je to horšie, dom obsadil zlý duch - padlý anjel a tu pomôže jedine exorcista...
Všetkým ktorí si z toho robia srandu by som prial, aby to zažili. Fakt to nie je sranda, bez ohľadu na to či ste paranormal blacktivity videli alebo nie...
@coleshepter nie je to nic strasne- ako tien ale vo forme 3D. take hmotne, tazko to opisat.....skor ma desia veci, ktore sa deju za posledne 2 mesiace.....ale vidim, ze mnohi si myslia, ze si z nich robim dobry den. tak to nechajme otvorene.....mozno raz napisete vy, ze ste tiez nieco videli, ci zazili a tiez vam neuveria.....pekny zbytok dna prajem....
@videma ale veď ja ti verím, duchovia naozaj existujú, nie je to sranda...tak, no nechcela by som byť na tvojom mieste, aj keď som vždy chcela vedieť, aké to je vidieť ho
@videma hmm ja osobne na duchov typu clovek zomrel,a jeho dusa bludi po svete a strasi niekoho neverim, v co vsak verim su duchovia typu anjeli a demoni, a teda ak naozaj ide o nieco taketo, ze tvoj mozog si s teba len nerobi srandu, tak to moze byt vazne. verim ze by ti pomohol niekto kto ma blizko k bohu a ma tu moc to odtial vyhnat.viem ze si volala farara ale sama pises ze ten z teba ma asi srandu-on len pride,postireka tvoj dom vodou a zamrmle par slov. nehovorim ze to nemoze mysliet naozaj,ale zrejme nema az taku moc poslat to odtial prec.
ako uz napisal assasins, ak je to demon alebo nieco take,bude sa to s tebou tahat kamkolvek pojdes. naozaj lutujem co sa ti deje,ale nemozem ti nijako pomoct
@videma nevšímaj si neveriacich tomášov, v živote nič také nevideli, tak neveria... moja kolegyňa z roboty mi rozprávala o takýchto veciach, že sa jej otvára chladnička, v noci sa jej trasie postel a strháva sa sama perina, praskajú žiarovky a myslela som si, že jej trošku hrabká, ale jeden večer som bola u nej doma a mala som úplne zvláštny pocit, ako keby tam bol niekto naviac a skutočne sa v tú noc niekoľkokrát otvorila chladnička (veľmi prudko), otvárali sa aj dvere na skrini, stále niekto akoby trieskal po všetkých dverách bytu, a v noci sa jej nedalo pohnúť z postele, len s ňou triaslo.
hovorila mi, že takéto problémy mávala už dávno, podobné veci sa vraj diali aj u nich doma (u jej rodičov), exorcista bol na dennom poriadku a nakázal im spáliť jeden obraz, čo mali doma (videla som ho na fotke a týždne som nespávala) a neurobili to... takže problémy majú aj oni doma a aj ona, kamkoľvek ide, dokonca jej kapú všetky domáce zvieratká, ktorým vôbec nič nebolo.
takže si z tohto nemienim robiť srandu.
okrem iného, keď mojej kamarátke zomrela mamina, sama sa otvorila brána (s takou ťažkou zaklápacou závorou) u nich doma.
čo sa týka tejto baby, exorcista jej povedal, že kamkoľvek príde, ťahá so sebou akýsi portál, cez ktorý sa nejaký démon snaží dostať von. neviem ti ale poradiť ako sa to dá vyriešiť, lebo moja kolegyňa to nevyriešila a má tento problém už asi 10 rokov........
aj u mna strasi v dome ale len zvuky prizraky som zatial nevidel kazdopadne skus s tym komunikovat a zisti co to chce resp. preco to tam je ak sa nebojis okultizmu tak su metody s kyvadlom ktorymi sa da komunikovat s neverbalne komunikujucimi bytostami coz asi aj bude tvoj pripad predpokladam ze to nebude moc zhovorcive... jak stary je ten dom? a ak aj po prestahovani to neprestane tak to tym domom nebolo
Ja ti tak trochu verím ale ver mi keď sa presťahuješ nič tomu nepomôžeš!! Mne sa takéto veci diali už keď som bola mimino a keď sme sa presťahovali z bytu do domu (vtedy som mala 4 roky) len sa to zhoršilo. U nás doma veci čo sa mi dejú nikto nevidí a ani s nimi o tom nehovorím pretože som pochopila že to nieje v dome ale zrejme vo mne lebo sa mi to deje niekedy aj v škole alebo u kamošiek.
Ale môžem ti ešte povedať jednu vec. Asi pred rokom som sa začala týmito vecami zaoberať potom ako sa po mojej prvej návšteve kamoškinho domu začali u nej diať hrozné veci. Padať veci, blikalo svetlo (len keď bola ona pri ňom), začala mať také isté pocity ako ja a začala mávať hrozné sny a v jednom z nich videla aj moje meno. Keďže som jej chcela pomôcť začala som hľadať na internete o rôznych duchoch, démonoch a blúdiacich dušiach. A z mojich skúseností ti viem čisto jasne povedať že ide o démona. Nieje to žiaden duch ani nič čo by bolo kedysi živé. Niektorý si myslia že sú to len hororové bytosti ale oni fakt existujú. Sú niečo ako temné sily ktoré sa živia strachom ľudí. A ak je to čo tu píšeš naozaj pravda a nie len výmysel aby si zaujala, tak ma dobre počúvaj. Tieto bytosti sú tu medzi nami stále a všade. Niekedy sa stane to že vidíš rôzne tiene a počuješ zvuky ktoré si nevieš vysvetliť ale pri tom sú úplne normálne. Začneš mať strach a tieto bytosti toho využijú. Neskôr po pár udalostiach si začneš uvedomovať že niečo ťa prenásleduje. Vtedy s tým začneš komunikovať a ono je to čím ďalej tým silnejšie. Neskôr je to tak silné že si to už začínajú uvedomovať aj ľudia v tvojom okolí na ktorých sa to môže ľahko preniesť. Začneš teda vyhľadávať pomoc. Najskôr sú to bežne známe osoby ako veštice, farári alebo v niektorých prípadoch duchológovia. Lenže ich sa démoni neboja. Na nich existuje len jeden človek ktorý ich môže zastaviť... TY. Ten démon je na teba naviazaný a žije s tvojho strachu, ak sa prestaneš báť bude to slabnúť až to nakoniec odíde. Na začiatok sprav vec s ktorej máš najväčší strach. Ja som napríklad začala zaspávať po tme. Predtým som s toho mala kvôli veciam čo sa mi diali panický strach. Potom som sa zmierila s jeho prítomnosťou a začala som ho brať ako súčasť svojho života. A potom... potom sa to konečne trocha zmiernilo. Ešte je stále tu... cítim ho ale je to už lepšie. A AK ŤA TO NAOZAJ TRÁPI SKÚS TO AJ TY!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
................vsak vygoogli daco.....................
BTW: Kamoš si myslel tiež že majú doma duchov ( videl paranormal activity asi ) v noci pes štekal a vrčal na prázdnu stenu a ozývali sa divné zvuky. Bol na 100 % s mamou presvedčený že tam majú ducha a chodili spávať radšej k starým rodičom a už šli aj ten dom predávať. Vrátil sa mu po pol roku foter z holandska ktorý ich vysmial lebo zistil že v stene v stupačkách sa preháňajú myši. Vysvetlenie divného zvuku a štekajúceho psa v noci keď že myši sú aktívne hlavne v noci . Tak porozmýšľaj či na tom nie si podobne .
tak ako nebo, očistec a peklo....
ja osobne som vo svojom dome tiež videl ducha a nebol to sen ani vidina...
bol by som škodoradostný, keby som si prial aby to každý zažil, potom by určite držal hubu a krok ako sa hovorí ....
v prípade @videma možná ide o ducha zomretej osoby, ktorej duša neodišla na druhú stranu, ale ak tam bol kňaz a sa to opakuje, je to horšie, dom obsadil zlý duch - padlý anjel a tu pomôže jedine exorcista...
filip
Aj ja som zvykol vídať duchov, okrem iných Mariána Zednikoviča.
ako uz napisal assasins, ak je to demon alebo nieco take,bude sa to s tebou tahat kamkolvek pojdes. naozaj lutujem co sa ti deje,ale nemozem ti nijako pomoct
hovorila mi, že takéto problémy mávala už dávno, podobné veci sa vraj diali aj u nich doma (u jej rodičov), exorcista bol na dennom poriadku a nakázal im spáliť jeden obraz, čo mali doma (videla som ho na fotke a týždne som nespávala) a neurobili to... takže problémy majú aj oni doma a aj ona, kamkoľvek ide, dokonca jej kapú všetky domáce zvieratká, ktorým vôbec nič nebolo.
takže si z tohto nemienim robiť srandu.
okrem iného, keď mojej kamarátke zomrela mamina, sama sa otvorila brána (s takou ťažkou zaklápacou závorou) u nich doma.
ja neviem, zavolaj Jojku.
A no... super... strasi u teba.... dame si kakao?