uz ma to moc nebavi... kedysi som to zrala ale teraz nula bodov...prave teraz mama caka na noviny a bezi to...tento diel som zaregistrovala asi 4. krat!
Ono je to vyborny serial, kedysi byval myslim ze o 20:00 a vzdy som si ho rad pozrel, ale mas pravdu uz ma to absolutne nebavi...uzviem co sa v ktorej casti deje. Mali by dat nejaku prestavku tomuto serialu par rokov... a potom znova, ked uz ludia zabudnu
a videli ste toho noveho? mna ten nejako moc extra neuspokojil...ale najlepsie su prave tieto prve najstarsie serie Moretti je vlastne jedina seria, kde som nevidela vsetky diely, inak vsetko
niekedy davno to bol moj najoblubenejsi seriel, hltal som kazdy jeden diel atd. ale teraz uz fakt staci ked vidim minutu z filmu a uz viem kto je v tom diely vrah
Akože príde mi to blbé keď kuknem do tv programu a furt to isté dookola...ale proste to už nepozerám,taže mi to nejak extra nevadí...aj keď mohli by dať aj niečo nové
ved minule isiel film ze Komisár rex opäť v akcii alebo nieco v tom zmysle... To akoze co tym myslia ved on je v akcii furt... ale zase ked si to vezmete my tu mame ustav ZŤP a tých ľudkov co sú tam to strašne baví ved oni rexa žerú.. ale povedala by som to nech to daju niekedy cez prac. tyzden po telenovele raňajšej kym som v skole nech si to bezi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aleuz by to fakt nemali opakovat
a 501,na stv3 vysielali len olympiadu