ja nemeškám, ja mám času vždy dosť ale ktovie, ako to berú ostatní
pamätám si ako som raz, keď som mala nejak 12 rokov, cestovala do Prahy a ráno som šla ešte von s kamoškou vyvenčiť psa (a keby len to) .. domov som došla hodinu predtým, ako som mala ísť z domu, nebola som pobalená ani nič, ale stihla som to nakoniec
proste vždy všetko si nechám na koniec a či to stihnem, či nie ? hmmm, ktovie?
kedysi som chodil absurdne skoro (akože o pol hodinu až hodinu skôr), a nevadilo mi to, proste som si pri čakaní čítal alebo počúval hudbu, ale potom som si povedal že by sa hodilo naučiť sa chodiť štandardne načas...
...a odvtedy meškávam
chodim vacsinnou 15-10 minut pred, ak mam pocit ze meskam, pridem vzdy presne a nenavidim ludi, ktori meskaju, pride mi to, ze nemaju dostatok respektu voci inym a robia z nich debilov...
Niečo také ako píše mladá slečna z @36 -tky proste chodím skorej a tak trošku dúfam že tá osoba príde tiež ale zvyčajne tak čakám ešte dlhšie ,tak a to vytvára u mňa mienku o tej osobe ktorá mešká...
neviem ako sa mám vyjadriť v tomto fóre. Hm, celé leto sa mi pekne darilo chodiť načas všade. Ale ako náhle prišla škola a aj Toastmasters, tak som chcela dokázať tým ľuďom v škole a na TM, že viem chodiť načas, ale ako na just, sa začalo všetko srať, šalina nešla, ja som zaspala, šalina išla skôr, alebo meškala a tak podobne. Takže čím viac chcem chodiť načas, tým viac meškám, irónia. Je to tak. Do konča života sa to snaď naučím, povedala by somm, že skôr chodím načas ako meškám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Meškám iba do školy, takmer výhradne meškám.
pamätám si ako som raz, keď som mala nejak 12 rokov, cestovala do Prahy a ráno som šla ešte von s kamoškou vyvenčiť psa (a keby len to) .. domov som došla hodinu predtým, ako som mala ísť z domu, nebola som pobalená ani nič, ale stihla som to nakoniec
proste vždy všetko si nechám na koniec a či to stihnem, či nie ? hmmm, ktovie?
kedysi som chodil absurdne skoro (akože o pol hodinu až hodinu skôr), a nevadilo mi to, proste som si pri čakaní čítal alebo počúval hudbu, ale potom som si povedal že by sa hodilo naučiť sa chodiť štandardne načas...
...a odvtedy meškávam
do školy vždy, keď sa mám s niekym stretnúť, ským sa stretávam často tiež väčšinou, keď mi na niečom záleží, tak prídem aj skôr
ale väčšina osôb, s ktorými sa stretávam, meškávajú ešte viac.
Ak idem na rande, prídem načas, pokiaľ som vo svojom meste.
Ak idem na rande, meškám lebo nie som vo svojom meste a tu sa to proste nedá odhadnúť.
Ale do školy napríklad rada meškám, teda, nemeškám. Tam naschval prídem neskoro a pod...