Sme vcera srobovali a som zase prehral, uz som nevyhral ani sanepamatam, este som aj podliezat stol mosel. V podstate mi nemusite odpisovat, to sa len stazujem.
inak, my sme minule hrali futbal, a sme chceli aby nietko podliezal, a stale sa to nikomu nedarilo, tak sme sa dohodli, ze kazdy kto dostane 1 gol, tak musi podliezt....zahrajte si teda taky a mozes zalozit temu: 10 razy som lezal pod stolom
kazdy raz musi podliezt.... my sme podleizali v Lodi ( popici podnik, len ho msueli zatvorit ) ale tam bol vtedy pod tym stolom asi 10cm prachu, spakov a inych veci
srobovat- to som v zivote nepocula taky vyraz... hmm a co sa tyka podliezania castejsie podlieza niekto prti komu hram ale aj opacne uz bolo par krat ((... no musim uznat ze v 23 rokoch to malo na teba urcite tazky dopad to podliezanie..to vies psychika podlomena sebadovera a tak..hadam to prezijes ale chapem ze si to zo seba potreboval dostat..
no to som vazne necakal, ze sa vobec niekto zapoji a nie ze tu bude 12 komentarov. tak ked ste uz taki ochotni, patrilo by sa mi to trochu upresnit: psychicku ani akukolvek inu traumu z toho nemam, sa stava (aj ked mne castejsie ako mojim protihracom), no rposte ma to nastvalo par hodin pred tym, nez som bol na nete, tak som to do tej kolonky napisal.
inak som zdravy a to ze ma v 23 rokoch nastve, ze som prehral mi pride uuuuuuuplne normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
u nas ked sa srobuje, tak sa pije - vo velkom...
inak, my sme minule hrali futbal, a sme chceli aby nietko podliezal, a stale sa to nikomu nedarilo, tak sme sa dohodli, ze kazdy kto dostane 1 gol, tak musi podliezt....zahrajte si teda taky a mozes zalozit temu: 10 razy som lezal pod stolom
a bolo to daavno odvtedy som nepodlieeezal...
inak som zdravy a to ze ma v 23 rokoch nastve, ze som prehral mi pride uuuuuuuplne normalne.
tak HAND