Vpiatok som sa zasekla s kamoskami vo vytahu na displeji nam ukazovalo ze sme na 6 ale boli sme sme zaseknuty medzi 2 a 1 a dvere sa nam otvorili medzi poschodim to bolo hrozne achhhh
omg ja by som taku paniku chytil..sak raz som isiel vo vytahu ja,mama,foter,a ete dajaky ujko a sme isli na tretie poschodie,,sa neotvorili dvere a sme isli zase na prizemie a tam sa nastastie otvorili..sme boli pretazeni
spekacik...a predstav siii....u nas je to tak furt...
keed som bola mala,odmietala som chodit na vytahu,lebo jedna baba sa tam v burke zasekla a omdlela v nom-musela dojst zachranka....Ale tusim starnem a leniviem
ja nechodim len rychlovytahmi vela poschodi tj napr 0-22 atd ako mame v skole lebo neznasam ked to ide bez prestavky a mi strpnu z toho ruky ...blee taky pocit tak ak mam tak vysoko hodiny tak idem po schodoch
=D Aktuálna téma pre mňa... išla som so spolužiačkiným bratom vo výťahu vo výškovej budove a on mi hovoril, aby som sa nedotýkala dverí, lebo sa zasekneme a ja- ako korunovaný magor - som sa samozrejme tých dverí medzi 3. a 4. poschodím chytila. Nečakala som, že sa pri tak jemnom dotyku zasekneme a my sme sa fakt zasekli. No svinstvo toto... trochu ma to zarazilo a zvýšilo adrenalín, ale potom sme sa nejakým spôsobom bez akéhokoľvek pričinenia pohli. Odvtedy v tom výťahu stojím bez žmurknutia =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ked u babky sa jebem na desinu nikdy sa nezaseknem
keed som bola mala,odmietala som chodit na vytahu,lebo jedna baba sa tam v burke zasekla a omdlela v nom-musela dojst zachranka....Ale tusim starnem a leniviem