áno a poriadne...vpodstate hlavne kvôli blogom, kkeďže som si vôbec neuvedomovala, koľko ľudí googli môj nick.... preto som väčšinu zmazala a píšem len také, o ktorých mi je jedno kto si ich prečíta...
@ranbowwarrior samozrejme ze hej...ci uz tym ze som spoznala uzasnych ludi alebo tym, ze som napisala apr blogov aj ked to neni nic moc ale rozvynula som si pisane
ako moze niekto napisat nie.....uz tym, ze tu pridal tento koment, tak tento server zasiahol do jeho zivota...mozno zanedbatelne, ale na zaciatku sa nepytaju do akej miery
majo, ako ťa mohli vyhodiť zo školy kvôli birdzu?.. a pozadie na webke máš skvelé, nadčasové pre život v tomto svete, kde sa môžme cítiť jednoducho, spokojne, osamelo, to vše ako ten pohár-jednotlivec, správať sa konzumne v tom pozadí techniky, domov a komína, a mať ešte nádej, ako tie sivočierne rastlinky na balkóne... keď sa dá o fotke uvažovať, hodnotím ju na jednotku (na áčko)
ked nemam prilis co robit, tak tu klikam... a obcas sem hodim nieco zo svojich vytvorenych veci. ale nasla som tu osobku, ktora pise tak nadherne, ze ked vidim jej novy blog, stale mi srdiecko podskoci a hned mam lepsi den
ale ano, kym som tu mal adresu tak mi stačili vypustiť kolesa na meďáku, doškriabať ho tak, že ani kocúrica by sa nemusela hambiť, vypisovať chujoviny, telefonovať vtákoviny, Máriovi písať, že som mu neverný a mám troch frajerov.......atď, atď.....
ale vietečo?! to je záááávisť....blbá sprostá závisť.......
no zas nee tak moc ze by som tu spoznal osudovu lasku alebo naj kamaratov ale urcite zasiahol lebo sa aspon na nete nenudim ako pred tym kym som birdz nepoznal
AAAAAAAAAAJ kde inde by som sa dozvedela, že môžem otehotnieť aj z bozkávania ? odvtedy čo som sa to tu dočítala dávam pusu na líce len pekným chlapcom, ktorí sú vhodní genetický materiál pre moje potomstvo a samozrejme som sa tu naučila aj iné dôležité veci
všetko nás ovplyvňuje, teda aj tento portál. Mňa nevynímajúc, ale žeby mi nejak extra zmenil život .... to nie. Mám tu kamarátov, ale od istého veku uprednostňujem "živé vstupy". Neviem prečo, ale snažím sa oddeľovať "internetový život" od reálneho. Ozajstný svet sa začína, keď vypínam net a dvihnem zrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
2. spoznala, ale ktovie dokedy vydržia také internetové kamarátstva
3. určite našla, a stihla sa XYkrát popáliť a poriadne poučiť
fajn skúsenosť
a čo ma Birdz naučil??? jednoznačne písať z diakritikou...
Čiže prakticky mi ten kokot obrátil za mesiac život hore nohami.
Ale OK, nesťažujem sa, až velmi dobre mi je.
Veľa ľudí sa v mojom veku nemôže pochváliť dobrou kariérou
V 18tich riešiť daňové a iné sračky, už som myslel aj na samovraždu
Nepoznáš ma! NEPOZNÁŠ!
napríklad po jednej noci s @mayo m som definitívne prestala piť rum, čo zničilo moju povesť námorníka.
ale tiež som sa sklamala, ale to sa mi mohlo stať aj v reáli, ale o tom sa nerozpráva
Našla som si len pár sexuálnych partnerov, ale to je vše
ake dojemne...nechces o tom napisat blog? urcite bude v topke
alebo rovno knihu...dojemny pribeh z prostredia internetoveho portalu
k vete: "Veľa ľudí sa v mojom veku nemôže pochváliť dobrou kariérou" poviem iba tolko, ze blbi maju stastie tak si ho uzivaj kym mozes
ale vietečo?! to je záááávisť....blbá sprostá závisť.......
ktorá bola, je a bude.......filip
premyslam co napisat koho menovat a co dodat..
ale pojdem @drejka inou cestou
áno, áno áno, áno... áno