Začnem jednoducho. Som dosť vážny, uzavretý a zodpovedný človek. Mám veľa dobrých vlastností, ale myslím si, že som dosť nudná a možno konzervatívna. Veľmi by som sa chcela stať vtipným človekom, ktorý dokáže ľudí rozosmiať.
Poznám pár takých ľudí a mám
Niekedy si len myslíš , že tí ľudia sú vtipní , lebo sa odstatní smejú aby ich neranili akú blbú pičovinu povedali.
Nemyslím , že sa to dá naučiť , max. sa môžeš naučiť naspamäť vtipy , ale proste pohotová vtipnosť , improvizácia sa nedá nasilu získať.
Tak snáď si aspoň jebavá.
@erjedna prečo práve sarkazmu? sú aj mnohé iné formy humoru a neviem, prečo by sa slečna mala stotožniť práve s tým, pri ktorom sa mnohí cítia urazene a dotknuto.
na sarkazmus clovek musi v sebe mat nieco od prirody, aby to nevyznievalo trapne a nasilne, ako ked sa to niekto "uci" z prijebanych us sitkomov
a @0 tiez neviem, ci sa z takeho charakteru, akym si, dokaze stat humorista... mozno si skus robit srandu sama zo seba, nebrat seba samu tak vazne, to ludi priserne odpudzuje
to uplne staci, ja mam napriklad v robote chlapa, prisahambohu kazdy den pride s nejakym ohromnym vtipom alebo desiatimi, a uz mam chut po nom hodit noznice
@grietusha urazia sa iba slaboduchi ludia s malym egom slabi jedinci to potom maju tazke v zivote a ak je v spolocnosti kamaratov, ktori sa urazia na sarkasticku kamosku, tak je to dvojnasobne zufalstvo
@erjedna vieš čo, dlho som si toto myslela aj ja. odkedy mám priateľa, ktorý sarkazmu naozaj nerozumie a niekedy ho priam rozčúli, (nie urazí, ale rozčúli), som nad tým veľa rozmýšľala. sarkazmus nie je nutne vhodný a rozhodne to nie je nástroj na rozoznávanie slaboduchých ľudí od tých silných
hlavne sarkazmus je humor inteligentnych ludi, ktoremu malokto chape, takze ten by som bezne v spolocnosti nepouzival
A preco chces byt zabavna? Staci, ze si mila (prijemna, zaujimava na kecanie) a pekna (kopu chlapom staci len toto ) Myslim, ze vtipnost sa v dnesnej dobe precenuje...a ak by si bola vtipna, tak ludia budu v tvojej spolocnosti len preto, aby si ich zabavala a robila im saska a nie preto, ze by ta mali aj naozaj radi
No neviem, ja mam radsej milych ludi ako takych co povedia vtip a budu na teba kukat a opakovat ho kym sa nezasmejes ja som sa v minulosti snazila byt vzdy vtipna a robit si zo seba srandu lebo som si myslela, ze inak sa so mnou nikto nebude bavit a bolo mi zo seba aj tak vzdy naprd. neviem, ako sa naucit byt humorny, ale urcite nie pozeranim sitcomov a stand up comedy ..
Nejde to ... a neviem preco by opakom nudnosti mala byt vzdy vtipnost? Co tak kreativita, pozitivizmus, dovtip, milota, rozpravat zaujimavosti, pohotovost, spekulantstvo a ine...
Nerob zo seba nasilu nieco ine, len najdi samu seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zacni pozerat sitkomy a obkukaj trefne odpovede
Nemyslím , že sa to dá naučiť , max. sa môžeš naučiť naspamäť vtipy , ale proste pohotová vtipnosť , improvizácia sa nedá nasilu získať.
Tak snáď si aspoň jebavá.
na sarkazmus clovek musi v sebe mat nieco od prirody, aby to nevyznievalo trapne a nasilne, ako ked sa to niekto "uci" z prijebanych us sitkomov
a @0 tiez neviem, ci sa z takeho charakteru, akym si, dokaze stat humorista... mozno si skus robit srandu sama zo seba, nebrat seba samu tak vazne, to ludi priserne odpudzuje
to uplne staci, ja mam napriklad v robote chlapa, prisahambohu kazdy den pride s nejakym ohromnym vtipom alebo desiatimi, a uz mam chut po nom hodit noznice
A preco chces byt zabavna? Staci, ze si mila (prijemna, zaujimava na kecanie) a pekna (kopu chlapom staci len toto ) Myslim, ze vtipnost sa v dnesnej dobe precenuje...a ak by si bola vtipna, tak ludia budu v tvojej spolocnosti len preto, aby si ich zabavala a robila im saska a nie preto, ze by ta mali aj naozaj radi
Nerob zo seba nasilu nieco ine, len najdi samu seba