pre toto si nastavujem dva budiky plus ma este niekto musi zobudit, lebo ja som schopna ich prepocut uz sa mi take stavalo na strednej...alebo ich v spanku zvyknem vypnut, som tak trochu namesacna asi hmm
nie myslím, že nie. môj najväčší problém je vždy doprava... autobusy vynechávajú, chodia si ako sa im zachce a ja miesto učenia sa v buse, počítam zastávky a približný čas kedy dorazím do školy potom
Ano zmeskal som, dosiel som tam hodinu po zaciatku A ucitelke som sa vyhovoril, ze to je preto, lebo jej generacia nepostavila metro v Bratislave.... Ucitelka neposobila, ze by to povazovala za tak vtipne ako ja
Na skúšku našťastie nie, tam sa mi maximálne raz podarilo zmeškať autobus a raz ma zdržala doprava (kvôli počasiu)
Ale keď som mala posledný deň možno skočiť do školy a doniesť fotku a potvrdenie o zaplatení za ISIC a potvrdiť tým že tam chcem študovať, zobudila som sa asi hodinu pred tým než končili úradné hodiny na študijnom oddelení Našťastie mamina mala auto, takže si urobila výlet domov a nakoniec som to stihla
ale jedna kamaratka zaspala aj na maturity,a este prisla spokojnym krokom ze zaspala...
tak to uz taky pokojny predmaturitny spanok mat, hmm, mozeme zavidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kebyze pisomna vacsi problem.. ale to sa mi stalo raz na zappocte :
Nespravil som tu skusku
Ale keď som mala posledný deň možno skočiť do školy a doniesť fotku a potvrdenie o zaplatení za ISIC a potvrdiť tým že tam chcem študovať, zobudila som sa asi hodinu pred tým než končili úradné hodiny na študijnom oddelení Našťastie mamina mala auto, takže si urobila výlet domov a nakoniec som to stihla
ale jedna kamaratka zaspala aj na maturity,a este prisla spokojnym krokom ze zaspala...
tak to uz taky pokojny predmaturitny spanok mat, hmm, mozeme zavidiet