Zaspať a nikdy viac sa nezobudiť...aké lieky na to?
Vedel by mi niekto poradiť? Hľadám taký liek, alebo kombináciu liekov, po požití ktorých by som "zaspala" a už by som sa viac nezobudila. Čiže moja smrť by bola bezbolestná a rýchla. Je mi jasné, že niečo takéto je iba na lekársky predpis. Vedel by mi nie
Je tu ista moznost ze toto je myslene vazne a my tu volajme admina nech to zmaze ako nejaku picovinu a potom sa na to pozerajme v spravachna markize miesto toho aby ste sem napisali ze to nic neriesi alebo sa snazili nejak pomoct
@16 aha tak jej ideme cez internet poradit aby sa nechcela zajebat, na to tu su odbornici. a ktory prijebany clovek sa taketo veci pyta na takomto portale do fora ? len kokot. tak nech aj kokotom zostane
@17 ani henta z kysaku sem nehadzala moc inteligentne statusy a blogy.. mozno ti ludia hladaju niekoho komu by sa mohli vystazovat a porozpravat sa bez toho aby to bol odbornik .. a takymito picovinami co pisete pomozete jak hovado teda
@patrikpatko prepac ale podla mna si tu trapne dieta jedine tak ty este sa aj na odbornika hras ala jedna babka povedala.. ak nemas co inteligentne vypustit tak si kusni do jazyka, bola by som veelmi zvedava akoby sa ti pacilo keby ste hrali opacne role
@veroniques no táááák myslíš že mám potrebu sa opúštať a písať blbosti a pýtať si rady o samovražde TU? nebuď vtipná ta babka mala pravdu ale kusnuť sisi mala teraz jedine tak ty pekný večer
po prvé si zbabelá a po druhé skús antidepresíva, terapiu a vyrieš si svoje problémy, neverím,že to nepomôže
máš asi len depresiu a to je normálna choroba ako chrípka a samovražedné myšlienky sú ako horúčka pri chrípke aj keď si to neuvedomuješ, potrebuješ pomoc
vážne vyskúšaj tie 3 veci a uvidíš,že v živote neexistujú neriešiteľné problémy
a toto nad čím teraz rozmýšľaš je čisté SEBECTVO,ZBABELOSŤ A TÚŽBA PO POZORNOSTI
@makacik chlapec nemoze vediet kam ho zivot zaveje a ak nedajboze bude v takejto situacii a najdu sa tu taki neuvedomeli ludia ako sa on teraz prezentuje, ako by to na neho asi posobilo?
Tak podme globalizovat vsetkych samovrahov a ked sa nahodou nejaky zajebe tak povedz na kameru "hiii ja som si myslel ze to nemoze spravit, keby to chcel spravit tak to nikomu nepovie"
Nikdy nemozes vediet v akej budes kedy situacii.. hlavne ze mas potrebu ukazovat tu aky si tupy chlapce
hoci samovražda celkovo nieje riešenie, neznášam postoje ludi ako " ty p*ca, čo ti j**e, nie si zaujimava etc.."
NIKDY..NIKDY nevieš, čo ten druhy prežíva...akože teraz to neznamená že je tu máme písať názvy samovražedných liekov alebo čo, ale tak niektorých by som za tie úbohé komentáre kopla do hlavy nech si trošku uvedomia, že sme ludia...
podľa mňa ak už niekto chce spáchať samovraždu tak zbabelý nie je ak myslí vážne že sa chce zabiť....ale nemyslím že by to postol do verejného fóra ak by to naozaj chcel urobiť
@veroniques presne ták možno to poviem ešte z úsmevom...zamysli sa a neviem prečo ma nazývaš tupým ked tupý je podľa mňa akurát tak človek čo premýšla nad niečím ako samovražda
Spapaj pre istotu všetko čo nájdeš doma a sleduj čo ti to spraví.
Ale k veci... akože prečo chceš spáchať samovraždu? Zamysli sa nad tým či ten dôvod je až taký nevyriešitelný žeby si sa musela zabiť? Pozri sa na ludí okolo seba, niekto možno by dal všetko za nejakú maličkosť čo máš ty, vždy môže byť horšie. stuck_out_tongue:) Ale hlavne určite máš niekoho kto ťa má rád, a komu na tebe záleží a mysli hlavne na nich, nielen na seba. Mýslím si že keby každý myslí len na seba, tak by tu bolo o polovicu ludí menej ako teraz. Zabiť sa dokáže každý keď chce, ale žiť ďalej, na to už treba mať nejaké gule.
Takže sa nad sebou zamysli a ak to nepomôže, tak sa zamzslí ešte raz, a hlavne na tých ktorí ťa majú radi. A ak ani to nepomôže tak skús vyhladať odbornú pomoc.
@veroniques stačí si pozriet @patrikpatko -v profil a musí Ti byť jasné že s takým človekom je zbytočné sa hádať či už o psychologii alebo predpokladam aj o hocičom inom
Ak sa chceš fakt zabiť, tak jeb na lieky, radšej sa hoď pod vlak, máš to istejšie.
Ak na seba chceš len upozorniť prostredníctvom fóra, tak sa ti to asi podarilo. Otázka je, či to vyrieši tvoje problémy. Odpoveď je, že nevyrieši. Riešenie je, ísť za psychológom/psychiatrom, resp. vyhľadať odbornú pomoc.V lepšom prípade niekedy postačí, aby ti niekto dal cez hubu. Človek si pritom uvedomí veľa vecí. Ale predpokladám, že nemáš nikoho takého, lebo potom by si tu asi nevypisovala. Takže riešenie č. 2, otvoriť si hubu a porozprávať sa o tom s niekým. Veľa šťastia prajem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@admin
Ale pre začiatok skús Marťankov
a odporucila by som ti nad 60mg lexaurinu, ro by mohlo stacit
a inak to je taky trapas...
Je tu ista moznost ze toto je myslene vazne a my tu volajme admina nech to zmaze ako nejaku picovinu a potom sa na to pozerajme v spravachna markize miesto toho aby ste sem napisali ze to nic neriesi alebo sa snazili nejak pomoct
takže si len chceš spraviť pozornosť... vyšlo ti to...
máš asi len depresiu a to je normálna choroba ako chrípka a samovražedné myšlienky sú ako horúčka pri chrípke aj keď si to neuvedomuješ, potrebuješ pomoc
vážne vyskúšaj tie 3 veci a uvidíš,že v živote neexistujú neriešiteľné problémy
a toto nad čím teraz rozmýšľaš je čisté SEBECTVO,ZBABELOSŤ A TÚŽBA PO POZORNOSTI
Tolko som tym chcela povedat
Trochu empatie a rozumu do vyrokov vniest
Tak podme globalizovat vsetkych samovrahov a ked sa nahodou nejaky zajebe tak povedz na kameru "hiii ja som si myslel ze to nemoze spravit, keby to chcel spravit tak to nikomu nepovie"
Nikdy nemozes vediet v akej budes kedy situacii.. hlavne ze mas potrebu ukazovat tu aky si tupy chlapce
hoci samovražda celkovo nieje riešenie, neznášam postoje ludi ako " ty p*ca, čo ti j**e, nie si zaujimava etc.."
NIKDY..NIKDY nevieš, čo ten druhy prežíva...akože teraz to neznamená že je tu máme písať názvy samovražedných liekov alebo čo, ale tak niektorých by som za tie úbohé komentáre kopla do hlavy nech si trošku uvedomia, že sme ludia...
filip
a fakt si do toho jazyka kusni resp.prstov
ale nie nemôžem a ani ty ! Nerob to prosím
tak isto ako kazdeho jedneho s podobnou reakciou
najprv sa trosku zamysliet az potom pisat, odporucam aj do buducnosti
ja som ti dala jasne argumenty na to, preco by si si mal do toho jazyka kusnut kdezto od teba som ziaden nepocula.. cim to asi bude
ja si ťa viem úplne predstaviť ako túú linku dôvery
dobre vzdávam sa naložila si mi pre tento krát vyhrávaš .. sledujem ťa neboj
ak by si si chcel mysliet, tak nie som ziaden samaritan len ludia velakrat nevedia kde su hranice a konci sranda
Ale k veci... akože prečo chceš spáchať samovraždu? Zamysli sa nad tým či ten dôvod je až taký nevyriešitelný žeby si sa musela zabiť? Pozri sa na ludí okolo seba, niekto možno by dal všetko za nejakú maličkosť čo máš ty, vždy môže byť horšie. stuck_out_tongue:) Ale hlavne určite máš niekoho kto ťa má rád, a komu na tebe záleží a mysli hlavne na nich, nielen na seba. Mýslím si že keby každý myslí len na seba, tak by tu bolo o polovicu ludí menej ako teraz. Zabiť sa dokáže každý keď chce, ale žiť ďalej, na to už treba mať nejaké gule.
Takže sa nad sebou zamysli a ak to nepomôže, tak sa zamzslí ešte raz, a hlavne na tých ktorí ťa majú radi. A ak ani to nepomôže tak skús vyhladať odbornú pomoc.
(ak niesi fake)
Ak na seba chceš len upozorniť prostredníctvom fóra, tak sa ti to asi podarilo. Otázka je, či to vyrieši tvoje problémy. Odpoveď je, že nevyrieši. Riešenie je, ísť za psychológom/psychiatrom, resp. vyhľadať odbornú pomoc.V lepšom prípade niekedy postačí, aby ti niekto dal cez hubu. Človek si pritom uvedomí veľa vecí. Ale predpokladám, že nemáš nikoho takého, lebo potom by si tu asi nevypisovala. Takže riešenie č. 2, otvoriť si hubu a porozprávať sa o tom s niekým. Veľa šťastia prajem.