ako kedy... hentak ako si ty opísal zaspávanie to sa mi deje väčšinou v buse, že proste sa mi dačo sníva ale pritom som aj hore... ale keď doma tak proste zaspím a bum
mam to absolutne rovnake ako tenario, s tym ze vlastne podla toho vacsinou spoznam, ze to uz snivam, ze su to blbosti..ale je to nejaky stav medzi bdenim a spankom..a vacsinou sa k takemu stavu prepracujem min. po polhodine necinneho lezania
nikdy si neuvedomujem, ako dlho a akym sposobom sa mi podari zaspat... proste lahnem si, noha cez paplon, ruka pod vankus, popritom popremyslam nad hovadinami(co zajtra do skoly, co bude na veceru, ) a *JEB* je tu rano
ale napriklad ked som sla z BA (busom) a mala som pustenu hudbu, tak som mala taky stav, že "tato pesnicka sa mi nepaci, prepnem ju?... aaale ona skonci aj sama" a ani oci som neotvorila
tak ako kedy, keď som unavená, tak ani neviem ako som zaspala ale keď nie, tak sa dlho prevalujem aj mám taký polovičatý sen a podobne. To vážne záíleží od mojej únavy
Dokážem rozlíšiť, kedy moje myšlienky prechádzajú do rôznych hlúpostí, ktoré sa mi začnú premietať hlavou. To je pre mňa signál, že zaspávam. Ak nechcem spravím niečo aby som sa zobudila, ale keď už idem spať tak zaspím.
Obyčajne si vôbec nepamätám kedy zaspávam. Svoje sny si však zvyknem pamätať.
mne Mário keď nemožem zaspať spieva haji haji belušky, išli mačky na hrušky...a pri takej blbosti ...ako mohli ísť mačky na hrušky, zaspím.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale často zaspávam normálne a rýchlo
a ked sa zobudzam, tak vtedy napoly vnimam realitu a napoly sa mi este sniva a potom neviem, co sa mi snivalo a co sa dialo
ale napriklad ked som sla z BA (busom) a mala som pustenu hudbu, tak som mala taky stav, že "tato pesnicka sa mi nepaci, prepnem ju?... aaale ona skonci aj sama" a ani oci som neotvorila
Obyčajne si vôbec nepamätám kedy zaspávam. Svoje sny si však zvyknem pamätať.
ako dneska